AKBLOG-V3

Bursa Mudanya'da sel felaketi!

Bursa Mudanya'da sel felaketi!
8/31/2022
Mudanya'da sel felaketi! 4 kişilik aileyi minibüste mahsur bıraktı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde dağdan gelen sel suları, 4 kişilik aileyi minibüsün içinde mahsur bıraktı. Araçtakiler çevredeki vatandaşların çabasıyla kurtarıldı.Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi'nde yoğun yapılaşma sebebiyle sel suları gidecek yol bulamadı. Ana arterler sel sularıyla önüne ne kattıysa sürükledi.

VATANDAŞLAR KURTARDI


Dağdan gelen kuvvetli taşkın, bir minibüsteki 4 kişilik aileye zor anlar yaşattı. Minibüs bir ağaca yaslandı, içindekiler de çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

"ALLAHIM SEN KORU" DİYEREK DUA ETTİ


O anları apartmanın balkonundan çeken bir kadın da, "Allah'ım sen koru" diye dua etti. Ana caddenin sel sularıyla kaplanması Bursa'da afetin boyutunu gözler önüne serdi.

Bursa Mudanya'da sel felaketi!


------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Bursa'nın Mudanya ilçesinde dağdan gelen sel suları, 4 kişilik aileyi minibüsün içinde mahsur bıraktı. Araçtakiler çevredeki vatandaşların çabasıyla kurtarıldı.Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi'nde yoğun yapılaşma sebebiyle sel suları gidecek yol bulamadı. Ana arterler sel sularıyla önüne ne kattıysa sürükledi.

    YanıtlaSil
36588959260565934