Avrupa'ya bir kötü haber daha! Rusya gaz sevkiyatını durdurdu
AVRUPA'YA GAZ AKIŞI DURDURULDU
UKRAYNA'NIN İŞGALİ GAZ SEVKİYATINI BALTALADI
GAZ MİKTARINI YÜZDE 80 DÜŞÜRDÜLER
Kaynak: sondakika
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor:
Son Dakika Haber |
|
Hukuk Danışmanlık Hizmetleri |
İstanbul İnşaat |
Türkiye genelinde en güncel piyasa verilerine ulaşmak için: Adana Altın Fiyatları, Amasya Altın Fiyatları, Batman Altın Fiyatları, Bursa Altın Fiyatları, Elazığ Altın Fiyatları, Erzurum Altın Fiyatları, Kapalıçarşı Altın Fiyatları, Malatya Altın Fiyatları, Mersin Altın Fiyatları ve Van Altın Fiyatları sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Haberinmerkezi.net Politika, Spor, Magazin, ve Son Dakika Haberlerini özet olarak sunan Türkiye'de bir ilk online haber sitesidir.
Kurucu Medya Akblog.NET | Dijital Pazarlama Hizmetleri
| Haber Oku | Haber |
Haber |
Online İngilizce |
Ak WEB
|
AKLINA GELENİ YAZ. Entera Bas.
HABERİNMERKEZİ.NET | Yapay Zeka Entegrasyonu
Rusya, bakım çalışmaları nedeniyle Kuzey Akım Boru Hattı üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurduğunu açıkladı. Gazprom, boru hattında kullanılan çeşitli parçaların bakımının yaptırımlar nedeniyle yapılamadığı gerekçesiyle boru hattından gönderilen doğal gaz miktarını yaklaşık yüzde 80 düşürmüştü.Rus gazının Baltık üzerinden önce Almanya'ya, buradan da birçok Avrupa ülkesine taşındığı Kuzey Akım 1 gaz boru hattında bakım çalışmaları devam ediyor.
YanıtlaSilAVRUPA'YA GAZ AKIŞI DURDURULDU
YanıtlaSilRus devlet enerji şirketi Gazprom tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Akım Boru Hattı üzerindeki çalışmaların 3 gün süreceğini bildirerek, "Rus devlet enerji şirketi Gazprom, Alman Siemens şirketinin uzman ve mühendisleri ile birlikte Portovaya gaz istasyonunda 3 günlük bir bakım çalışması yapılacağını duyurarak, "Siemens'in teknik raporlarına göre blok çatlakları, deformasyonlar, yanık lekelerinin incelenmesi, blokların temizlenmesi, yağ kaçakları, bağlantı noktalarının sıkılması, emniyet valflerinin kontrolü ve yanan gazın tahliyesi gibi bakımların yapılması gerekmektedir. Mevcut bakım sözleşmesi kapsamında bir dizi rutin bakım nedeniyle Siemens ortaklarıyla 29 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında 3 gün süreyle operasyonlar gerçekleştirilecektir" denildi.