AKBLOG-V3

Bacakları kesilen Yavru köpek

Bacakları kesilen Yavru köpek
6/17/2018

Bacakları kesilen Yavru köpek

Sakarya da Vahşet: Bacakları kesilen Yavru köpek
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda vahşice bacakları ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yavru köpekle ilgili Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu açıklama yaptı. Balkanoğlu, "İlk bulgular bir iş makinesinin köpeğin bacaklarını kopardığı yönünde ama bana pek inandırıcı gelmedi" dedi. Adalet Bakanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç da Sakarya'daki vahşete ilişkin açıklamalarda bulundu. Öte yandan Türkiye'nin kanını donduran vahşetle ilgili son dakika bilgisine göre, olayın meydana geldiği yerde çalışma yürüten kepçe operatörünün gözaltına alındığı bildirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da yargının bu konuda gereğini yapacağını kaydederken, hayvan haklarıyla ilgili yasa tasarısının da takipçisi olacaklarını bildirdi

MHP Lideri Bahçeli Sakarya'daki yavru köpeğe vahşetle ilgili "Sapanca’da, bir ormanlık alanda, dört bacağı hunharca kesilmiş halde bulunan bir köpek yavrusu insanım diyen herkesi infial ve isyana sürükledi.Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyor.Cani ruhlular,insanlığın defolu yüzleri minik bir köpeğe kast etmişler! Ne hazin değil mi? Hayvanları koruma kanununda gerekli iyileştirmeyi sağlayacağız" dedi. Sakarya'da bacakları kesilip ölen yavru köpekle ilgili, olayın meydana geldiği yerde çalışma yürüten kepçe operatörünün gözaltına alındığı bildirildi.

Sayın Bahçeli nin Mesajı:Bu bayramda şahsımı çok sarsan, yüreğimi fazlasıyla sızlatan bir haberi Sakarya’nın Sapanca ilçesinden aldım. Hiçbir vicdana, hiçbir insanlık değerine sığmayacak bir şiddet ve alçaklığın bir hayvana, bir köpek yavrusuna reva görüldüğünü irkilerek öğrendim.
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 5 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Sayın Bahçeli nin Mesajı: bu bayramda şahsımı çok sarsan, yüreğimi fazlasıyla sızlatan bir haberi Sakarya’nın Sapanca ilçesinden aldım. Hiçbir vicdana, hiçbir insanlık değerine sığmayacak bir şiddet ve alçaklığın bir hayvana, bir köpek yavrusuna reva görüldüğünü irkilerek öğrendim

    YanıtlaSil
  2. Adalet Bakanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç da Sakarya'daki vahşete ilişkin açıklamalarda bulundu.

    YanıtlaSil
36588959260565934