AKBLOG-V3

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TEKNOFEST'e ziyaret!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TEKNOFEST'e ziyaret!
8/31/2022

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TEKNOFEST'e ziyaret! 


CHP lideri Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu alana adım atar atmaz "İlk defa mı katılıyorsunuz?" sorusuyla karşılaştı. CHP lideri bu soruya, "Evet, TEKNOFEST'e ilk defa katılıyorum" cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu, Atakum Belediyesi Sanat Merkezi ziyaretinin ardından dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in düzenlendiği Samsun Çarşamba Havalimanı'na geldi. Kılıçdaroğlu'nu havalimanının VIP girişinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır karşıladı.

"İLK DEFA MI KATILIYORSUNUZ?" DİYE SORULDUK


ılıçdaroğlu, burada bir basın mensubunun, "TEKNOFEST'e ilk defa mı katılıyorsunuz?" sorusuna, "İlk defa katılıyorum, evet." yanıtını verdi. Kacır ve Kılıçdaroğlu, daha sonra golf aracına binerek etkinliklerin düzenlendiği alana girdi.



------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. CHP lideri Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu alana adım atar atmaz "İlk defa mı katılıyorsunuz?" sorusuyla karşılaştı. CHP lideri bu soruya, "Evet, TEKNOFEST'e ilk defa katılıyorum" cevabını verdi.

    YanıtlaSil
36588959260565934