AKBLOG-V3

Azerbaycan: 400 Ermeni askerinin öldürüldü

Azerbaycan: 400 Ermeni askerinin öldürüldü
9/15/2022

Azerbaycan: 400 Ermeni askerinin öldürüldü

13 Eylül'de Ermenistan sınırında başlayan çatışmalarla ilgili açıklama yapan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın askeri cephaneliğinin yok edildiği ve Zod bölgesindeki askeri birliğin vurulduğu bilgisini vererek yaklaşık 400 Ermeni askerinin de öldürüldüğü belirtti.

12 Eylül gecesini 13 Eylül sabahına bağlayan gece, Ermenistan ordusunun sınırın Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyonda bulunmuştu. Azerbaycan ordusunun sınırdaki bazı mevzileri ve sığınakları havan topları da dahil farklı kalibreli silahlarla aralıksız ateş altına alınmıştı. Ardından Azerbaycan ordusu, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin atış noktalarını susturmak ve çatışmanın genişlemesini önlemek için misillemede bulunmuş, Ermeni birliklere ağır kayıplar verdirilmişti.


Azerbaycan: 400 Ermeni askerinin öldürüldü

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. 13 Eylül'de Ermenistan sınırında başlayan çatışmalarla ilgili açıklama yapan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın askeri cephaneliğinin yok edildiği ve Zod bölgesindeki askeri birliğin vurulduğu bilgisini vererek yaklaşık 400 Ermeni askerinin de öldürüldüğü belirtti.

    YanıtlaSil
36588959260565934