AKBLOG-V3

ABD Başkanı Joe Biden koronavirüse yakalandı!

ABD Başkanı Joe Biden koronavirüse yakalandı!
7/22/2022

ABD Başkanı Joe Biden koronavirüse yakalandı!



Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın kendini iyi hissetmemesinden sonra yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Biden'ın hastalığı ağır geçirmediği belirtildi. Biden'ın, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği İsrail, Filistin ve Suudi Arabistan ziyaretleri sırasında koronavirüs kurallarına uymaması dikkat çekmişti.

Dünya genelinde koronavirüs vakalarında yeniden artış görülüyor. Koronavirüsün yeniden yayılmasından son olarak nasibini Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden aldı.

KENDİSİNİ KÖTÜ HİSSETTİKTEN SONRA TEST YAPTIRDI


Joe Biden'in bir takım soğuk algınlığı belirtileri gösterdiği ve kendisini iyi hissetmemesinin ardından test yapıldığı öğrenildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Biden'ın tedavisine ve izolasyon sürecine başlandı. Beyaz Saray'dan Biden'ın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama da yapıldı. Buna göre Biden'ın hastalığı hafif ziyaretlerle atlattığı kaydedildi.

KORONA TEDBİRLERİNE UYMAMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ


ABD Başkanı Biden'in geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Orta Doğu ziyaretlerinde maske takmaması ve koronavirüs kurallarına uymadan tokalaşması dikkat çekmişti. Bu konu ABD basınında da kendisine yer bulmuştu.

3 ÜLKEYE GİTTİ


Biden, 13-16 Temmuz'da İsrail, Filistin ve Suudi Arabistan'ı kapsayan bölge ziyareti gerçekleştirmişti. Joe Biden, resmi ziyaret kapsamında gittiği İsrail'de Holokost (Yahudi soykırımı) Anma Merkezi 'Yad Vaşem'e ziyarette bulunmuştu.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Ölüm herkese var Biden. Korkma cehennemde yanacak isende onurunla yan. Sana bir şey olmaz.

    YanıtlaSil
36588959260565934