AKBLOG-V3

Ucuz İnternet

Ucuz İnternet
4/18/2023

Ucuz İnternet Nedir?

Telkotürk ucuz internet hizmeti sağlama alanında faaliyet gösteren deneyimli çalışanları olan bir servis sağlayıcısıdır.  Servis sağlayıcınızda birkaç yıl kalmayı mı planlıyorsunuz? İnternet donanımınızı kiralamak yerine satın almanız daha uygun maliyetli olacaktır.
Ucuz İnternet - Telkotürk
Ucuz İnternet - Telkotürk
Birçok sağlayıcı, ekipmanlarını kiralamak için ayda 20 TL ila 50 TL arasında ücret alır. 24 aylık bir abonelik süresini baz aldığınızda ekipmanınızı almak size kiralamaktan daha uygun fiyata gelecek ve aylık hizmet ücretinizin daha düşük olmasını sağlayacaktır. İnternet sağlayıcıları, 1000 Mbps’ye varan hız imkanı  sunan plan ve paketler ile yüksek hızı bir sonraki seviyeye taşıyor. Bu hizmet düzeyine ihtiyacınız varsa bu harikadır.
Ucuz İnternet Nedir? - Telkotürk
Ucuz İnternet Nedir? - Telkotürk

Daha Düşük Hıza Geçmek

Telkotürk uzmanlarından alınan bilgilere göre; daha düşük, belki daha uygun bir hıza geçmek, operatörünüze bağlı olarak aylık faturanızı yaklaşık %40’a kadar düşürebilir. Bu aşamada tek paket ve tek hızı pahalı fiyata sunan sağlayıcılar ile çalışmayı bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Bu şekilde aslında kullanmadığınız hız için para ödediğinizi unutmayınız. Örneğin 1.000 Mbp’ye kadar tek paket olarak hizmet sunan bir internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsanız  50Mbps bile tüketmiyorsanız unutmayın ki sizin için fiyatta fark yaratacak bir durum yok !
Telkotürk olarak hangi hıza ihtiyacınız olduğunu belirlemenize yardımcı olabiliriz;

25Mbps

Onlarla ne yaptığınıza bağlı olarak yaklaşık 2 kişi ve 5 cihaza kadar uygundur. 25 Mbps ile, başka internet bağlantısı yoksa bir programı 4K olarak yayınlayabilirsiniz.

50Mbps

2–4 kişi ve 5–7 cihaz için uygundur. 50 Mbps’lik bir hız, 2–3 video akışının yanı sıra bazı ekstra çevrimiçi etkinlikleri işleyebilir.

100Mbps

4-6 kişi ve 10 cihaza kadar uygundur. Çoğu aile, 100 Mbps internet bağlantısı ile ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır.

200-500Mbps

Herkesin aynı anda farklı bir film veya video izlemek istediği, birbirine bağlı birkaç cihaza sahip geniş aileler için idealdir.

1000Mbps

Bu hız mevcut en hızlı konut internet hızıdır ve çevrimiçi oyunlardan, video yayınlarından çoklu kullanıma kadar en hızlı ve kaliteli erişimi sunar. Hızlı aileler ve internet profesyonelleri için idealdir.
Daha Düşük Hıza Geçmek - Telkotürk
Daha Düşük Hıza Geçmek - Telkotürk

Pazarlık Yapın

Faturalarınızı düşürmek için hızlı konuşan bir satış elemanı olmanıza gerek yok. Müzakere pozisyonunuz basit: Başka bir yerde daha iyi bir anlaşma biliyorum şeklinde talepkar olabilirsiniz. Kibar ama kararlı olun; Telkotürk tarife danışmanına ulaşmanız yeterli J Sizin için bir plan bir kampanya mutlaka uzmanlarımız tarafından teklif edilecektir.
Pazarlık Yapın - Telkotürk
Pazarlık Yapın - Telkotürk

Ucuz İnternet İletişim

Ucuz internet kullanmak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçiniz. Türkiye`nin en ucuz internet kampanyalarından yararlanın.
kaynak: Telkotürk

Adres:

Tel:

0850 330 30 33

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)
Bu makaleyi paylaş :
Content Manager
Content Manager

Haber (Haber Merkezi)
Limiti koyan zihindir. Okuyanların zihni sonsuz ufuklara yelken açar..

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Telkotürk ucuz internet hizmeti sağlama alanında faaliyet gösteren deneyimli çalışanları olan bir servis sağlayıcısıdır. Servis sağlayıcınızda birkaç yıl kalmayı mı planlıyorsunuz? İnternet donanımınızı kiralamak yerine satın almanız daha uygun maliyetli olacaktır.

    YanıtlaSil
36588959260565934