AKBLOG-V3

Batman'da akrabalar arası su kuyusu kavgasında 5 ölü

Batman'da akrabalar arası su kuyusu kavgasında 5 ölü
11/16/2022

Batman'da akrabalar arası su kuyusu kavgasında ölü sayısı 5'e çıktı


Batman İkiztepe Köyü'nde akraba olan iki aile arasında arazi meselesi nedeniyle silahlı ve bıçaklı kavga yaşandı. Kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 5'e yükseldi.

Batman merkeze bağlı İkiztepe köyünde akraba iki aile arasında arazi meselesi nedeniyle silahlı kavga çıktı. Kavgada, 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İluh Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ


Yaşanan tartışma sonucu çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Dün akşam özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören 50 yaşındaki Yavuz Akın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece yaşanan silahlı kavgada ölü sayısı 5'e yükseldi.

YARALI 3 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR


3 yaralının ise hastanede tedavisi devam ediyor. Polis ekipleri hastane önlerinde, jandarma ise köyde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Batman'da akrabalar arası su kuyusu kavgasında 5 ölü

------------------
kaynak: sondakika
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Batman İkiztepe Köyü'nde akraba olan iki aile arasında arazi meselesi nedeniyle silahlı ve bıçaklı kavga yaşandı. Kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 5'e yükseldi.

    YanıtlaSil
36588959260565934