AKBLOG-V3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin evine sürpriz ziyaret!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin evine sürpriz ziyaret!
10/05/2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin evine sürpriz ziyaret!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ittifak ortağı Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. 1 saat boyunca devam eden sürpriz görüşmede 4 önemli konu başlığı alındı. Yeni anayasa konusu görüşmenin ana gündem maddesi olurken, iki lider yaklaşan seçimler, ekonomi ve dış politika konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün Ankara'da bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin evinde gerçekleşen sürpriz gelişme, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun başörtüsüne yasal güvence çıkışına cevap vermesinden hemen sonra gerçekleşmesi bakımından dikkat çekti.

1 SAAT SÜRDÜ


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin, 1 saat süren görüşmesinde, iç siyaset ve dış politika gelişmelerine dair değerlendirmelerde bulundu. İşte görüşmede ele alınan 4 konu başlığı:

YENİ ANAYASA KONUSU


Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında söz konusu CHP girişimini anayasal düzleme çıkarma teklifinde bulunmuş ve çağrı yapmıştı. Bu kapsamda görüşmede, yeni Anayasa çağrısı konusu tüm yönleri ile ele alındı.YAKLAŞAN SEÇİMLERAnayasa dışında yaklaşan seçim de gündemdeydi. İki lider, yürürlüğe giren yeni seçim yasası kapsamında ittifakın seçim gündemine ilişkin atacağı adımları elealdı.

EKONOMİ VE DIŞ POLİTİKA


Diğer yandan son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler, bu kapsamda atılacak adımlar, dış politikadaki gelişmeler ve bu alanda uygulanacak stratejiler de masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin evine sürpriz ziyaret!

------------------


Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)
Kaynak: sondakika
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ittifak ortağı Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. 1 saat boyunca devam eden sürpriz görüşmede 4 önemli konu başlığı alındı. Yeni anayasa konusu görüşmenin ana gündem maddesi olurken, iki lider yaklaşan seçimler, ekonomi ve dış politika konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

    YanıtlaSil
36588959260565934