AKBLOG-V3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle buluştu
9/12/2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'ndeki 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılış programına katıldı. Erdoğan, törenin ardından sınıfları gezdi, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yeni eğitim-öğretim yılının açılışı için Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda konuştu. Gençlere, "Güzel ülkemizin umudu sizlersiniz" diye seslendi. Tavsiyelerde bulundu.

Törene Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, belediye başkanları, veliler ve öğrenciler katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından öğrencilerle beraber ders zilini çaldı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'ni gezerek, 10/A sınıfını ve öğretmenler odasını ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle sohbet etti


------------------
Kaynak: trthaber
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'ndeki 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılış programına katıldı. Erdoğan, törenin ardından sınıfları gezdi, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

    YanıtlaSil
36588959260565934