AKBLOG-V3

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'kötü ekonomi' yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'kötü ekonomi' yorumu
9/05/2022

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'kötü ekonomi' yorumu

Ekonominin gidişatını toplumun namaz kılmamasına bağlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Toplumun yüzde 90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra, 'Ekonomi neden böyle?' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' ifadelerini kullandı.

İsmailağa Cemaati imamlarından Ahmed Mahmud Ünlü, çok konuşulacak bir çıkışta yaptı. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen, konuşmasında ekonomik gidişatın kötü olmasının sebebini toplumun namaz kılmamasına bağladı.

''NAMAZ KILINMADIĞI İÇİN EKONOMİ KÖTÜ''


Mahmud Ünlü konuşmasında imansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu söyledi. Konuşmasının devamında Ben-i İsrail'de bir kasabaya günahkar birinin geldiğini ve su içtiğini bunun sonucunda oradaki bütün su içme yerlerinin kuruduğunu örnek verdi.Ünlü, ''İmansızlıktan sonra en büyük günah namaz kılmamak. Toplumun %90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra 'ekonomi neden böyle' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'kötü ekonomi' yorumu

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)


Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Ekonominin gidişatını toplumun namaz kılmamasına bağlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Toplumun yüzde 90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra, 'Ekonomi neden böyle?' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' ifadelerini kullandı.

    YanıtlaSil
36588959260565934