AKBLOG-V3

Avcılar'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!

Avcılar'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!
9/10/2022

Avcılar'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!

İstanbul Avcılar'da metrobüsler birbirine girdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye sevk edilirken metrobüs yolu da trafiğe kapatıldı. İstanbul Valiliği, kazada toplam 99 kişinin yaralandığı, yaralıların 50'sinin ambulansla hastaneye sevk edildiği, 49'unun ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek ayakta tedavi gördüğü açıkladı

.İstanbul Avcılar'daki metrobüs durağında henüz belirlenemeyen nedenle iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

CAMLARI ÇIKARAK DIŞARI ÇIKTI


Vatandaşlar camları kırarak metrobüsten dışarı çıkarken bazı kişilerin içeride sıkıştığı öğrenildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan kişilere müdahale etti.

VATANDAŞLAR YÜRÜYEREK DURAKLARA ULAŞTI


Kaza nedeniyle metrobüs yolu trafiğe kapatıldı, metrobüs seferleri durdu. Yolda bekleyen metrobüslerdeki vatandaşlar araçlardan inerek metrobüs yolundan yürüyüp duraklara ulaştı. Vatandaşların metrobüs yolundan yürüdüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

99 KİŞİ YARALANDI


İstanbul Valiliği, kazada toplam 99 kişinin yaralandığı, yaralıların 50'sinin ambulansla hastaneye sevk edildiği, 49'unun ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek ayakta tedavi gördüğü açıkladı.


Avcılar'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!
------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. İstanbul Avcılar'da metrobüsler birbirine girdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye sevk edilirken metrobüs yolu da trafiğe kapatıldı. İstanbul Valiliği, kazada toplam 99 kişinin yaralandığı, yaralıların 50'sinin ambulansla hastaneye sevk edildiği, 49'unun ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek ayakta tedavi gördüğü açıkladı

    YanıtlaSil
36588959260565934