AKBLOG-V3

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ölümden döndü

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ölümden döndü
8/08/2022

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ölümden döndü



Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Terzi dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. Otomobilin üzerindeki kamera yerinden fırlayınca 31 yaşındaki oyuncu ölümden döndü.

Daha önce Adını Feriha Koydum, Medcezir, Deli Bal, Hakan Muhafız ve İçerde gibi güçlü yapımlarla seyirci karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, ölümden döndü.Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; ünlü isim, başrolünü oynadığı dizide kaza geçirdi. Oyuncu, araçla aksiyon sahnesi çekilirken otomobilin üzerindeki kamera bir anda yerinden fırladı.

BÜYÜK BİR FELAKETTEN DÖNÜLDÜ


Kameranın aracının camı yerine aşağı düşmesiyle, büyük bir felaketten dönüldü. Ulusoy'un değerinin yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenilen kameranın kiralandığı şirketin ortaklarından olduğu iddia edildi. Oyuncu, kameranın parçalanması üzerine ortağı olmasına rağmen hiçbir şey söylemediği öğrenildi.

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Terzi dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. Otomobilin üzerindeki kamera yerinden fırlayınca 31 yaşındaki oyuncu ölümden döndü.

    YanıtlaSil
36588959260565934