AKBLOG-V3

Tranzonspor'da Büyük Heyecan

Tranzonspor'da Büyük Heyecan
8/19/2022

Umut Bozok'ta sona doğru! Ufak pürüzler kaldı

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Umut Bozok transferinde sona geldi. Bordo-Mavililer, hem Umut Bozok hem de kulübü Lorient ile her konuda el sıkıştı.
Forvete takviye yapmak isteyen Fırtına, uzun bir süredir çalışmalarına devam ediyor. Neredeyse transfer döneminin başından beri gündemde yer alan Umut Bozok konusunda da önemli adımlar atıldı.
Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması altında gol krallığı sevinci yaşayan yıldız forvetin transferinde sona yaklaşıldı. Trabzonspor, oyuncunun kulübü Lorient ile yaptığı pazarlıklarda 2 milyon Euro bandında bir bonservis bedeli konusunda el sıkıştı. 25 yaşındaki santrfora ise verilen paranın 1 milyon Euro olacağı bilgisine ulaşıldı. Taraflar arasında son pürüzlerin kaldığı belirtilirken, Lorient'in bir problem çıkarmaması halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi.
Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok, 41 maçta 20 gol 8 asistlik performans sergilemişti.
Tranzonspor'da Büyük Heyecan
Umut Bozok



------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Zara AK
Zara AK

Ben Zara, CSS Tasarım Uzmanıyım. facebook twitter youtube instagram instagram instagram

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması altında gol krallığı sevinci yaşayan yıldız forvetin transferinde sona yaklaşıldı. Trabzonspor, oyuncunun kulübü Lorient ile yaptığı pazarlıklarda 2 milyon Euro bandında bir bonservis bedeli konusunda el sıkıştı. 25 yaşındaki santrfora ise verilen paranın 1 milyon Euro olacağı bilgisine ulaşıldı. Taraflar arasında son pürüzlerin kaldığı belirtilirken, Lorient'in bir problem çıkarmaması halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi.

    YanıtlaSil
36588959260565934