AKBLOG-V3

Konut ve kira fiyatları için yeni hamle geliyor

Konut ve kira fiyatları için yeni hamle geliyor
8/20/2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Konut ve kira fiyatları için yeni hamle geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki ay hem konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek, hem de depreme hazırlık çalışmalarına katkı sağlayacak yeni hamleyi milletimizle paylaşacağız" dedi.

"BU İŞLER LAFLA, YALANLA, ÇARPITMAYLA OLMAZ"

Erdoğan, "Depremin sel baskınlarının, heyelanların bu ülkenin gerçeği olduğunu asla unutmadan insan hakkının ve teknolojinin el verdiği her tedbiri alarak Rabbimize teslim olacağız. 
Antalya'da yangın oldu. Muğla'da, yangın oldu. Büyükşehir belediyesi onlarda ne yaptınız? Oralarda herhangi bir şey yaptılar mı? Yine biz yaptık biz. İzmir depremini hatırlayın. İzmir Büyükşehir Belediyesi kimde? CHP'de. Ne yaptılar? Hiçbir şey. Orada bütün o deprem konutlarının ayağa kaldıran kim oldu? Yine biz olduk. Niye? Yani büyükşehir belediyesi CHP'de diye biz bakıp seyredemezdik. Muğla'da, büyükşehir belediyesi, CHP belediye, biz seyredemezdik. Antalya Büyükşehir Belediyesi CHP'de diye biz seyredemezdik. Öyleyse elleri, kolları sıvadık ve devlet olarak buralara yardım elimizi uzattık. Kardeşlerim bu işler lafla olmaz. Yalanla olmaz. Çarpıtmayla olmaz. Eğer böyle yaparsanız bir felaket gelir hepsini de siler süpürür. Bunun için biz milletimize ne söz vermişsek onu harfiyen yerine getiriyoruz. Yapılamayacak hiçbir sözün yükünün altına da girmiyoruz" diye konuştu.

"İSTANBUL'U KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZİN MERKEZİ OLARAK İLAN ETTİK"

Erdoğan, "Bay Kemal'in akşam söylediği başka sabah söylediği başka. İnanmak mümkün mü? Kardeşlerim geçmişte yaşadığımız acıları ve önümüzdeki potansiyel tehditlerin büyüklüğünü göz önüne alarak İstanbul'u kentsel dönüşüm projelerimizin merkezi olarak ilan ettik. Bugüne kadar İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek gerçekten zor bir işi gerçekleştirdik. Tarihi bir başarıya imza attık. Halihazırda sahada 140 bin konut ve iş yerinin dönüşümü devam ediyor. Fikirtepe gibi eskiden beri süregelen sorunlar sebebiyle adeta kangrene dönüşmüş bir yerde bile 15 bin konutun dönüşümünü sağlıyoruz. Güngören, Tozkoparan, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa gibi yerlerde çalışmalar hızla sürüyor. Çamlıca Camii'mizin eteklerindeki Kirazlıtepe'de 5 bin konutluk bir dönüşüm gerçekleşiyor. Kartal'da, Şerifali'de, Beyoğlu'nda, Kağıthane'de, Okmeydanı'nda, Eyüpsultan'da, Beykoz'da, Silivri'de, Çatalca'da, Fatih'te, Pendik'te, velhasıl İstanbul'un 39 ilçesinin tamamında dönüşüm projelerini tamamlamak için on binlerce işçimiz, mühendisimiz arı gibi çalışıyor" şeklinden konuştu.
Konut ve kira fiyatları için yeni hamle geliyor
Konut ve kira fiyatları için yeni hamle geliyor
Milliyet

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki ay hem konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek, hem de depreme hazırlık çalışmalarına katkı sağlayacak yeni hamleyi milletimizle paylaşacağız" dedi.

    YanıtlaSil
36588959260565934