AKBLOG-V3

Timsah yakaladığı adamı canlı canlı yuttu

Timsah yakaladığı adamı canlı canlı yuttu
8/18/2022

Timsah yakaladığı adamı canlı canlı yuttu



Hindistan'ın Gujurat eyaletinde gittiği nehir kıyısında suya düşen İmran adlı adam, timsaha yem oldu. Bu korkunç anlara tanık olan binlerce köylü ise çaresizce adamın parçalanmasını izlemek zorunda kaldı.

Hindistan'ın Gujurat eyaletindeki Sokhdaraghu köyündeki Dhadhar Nehri'ne geçtiğimiz hafta giden İmran adlı adam, iddiaya göre dengesini kaybettikten sonra nehre düştü. Bu sırada aniden fırlayan bir timsah ise adamı dişlerinin arasına aldıktan sonra uzaklaştı.

KÖYE HEMEN HABER GİTTİ


Olayın duyulmasının ardından haberi alan köylüler nehir kenarına koştu. Köylüler geldiğinde timsah adamı öldürmüş, parçalara ayırıyordu. Binlerce köylü elleri kolları bağlı şekilde bu anları izlemek zorunda kaldı.

PARÇALARINI ALMAYA ÇALIŞTILAR


Feci anlara tanık olan köylüler, timsahın adamı bırakmasının ardından parçaları nehirden toplamaya çalıştı. Köylülerin başarılı olamamasının ardından bölgeye gelen itfaiye ekipleri, adamın kemiklerini ancak akşam saatlerinde nehirden çıkarabildi.

------------------
Kaynak: sondakika
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Hindistan'ın Gujurat eyaletinde gittiği nehir kıyısında suya düşen İmran adlı adam, timsaha yem oldu. Bu korkunç anlara tanık olan binlerce köylü ise çaresizce adamın parçalanmasını izlemek zorunda kaldı.

    YanıtlaSil
36588959260565934