AKBLOG-V3

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt imajını yeniledi!

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt imajını yeniledi!
8/10/2022

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt imajını yeniledi! 



Aşk hayatı nedeniyle gündemden düşmeyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, yeni imaj yaptı. İtalyan ekibi Novara'da forma giyen Karakurt, pembeden vazgeçerken saçlarını kısacık kestirdi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Ebrar Karakurt, geçtiğimiz aylarda İtalyan ekibi Novara'ya transfer oldu. Spor hayatının yanı sıra sosyal medya fenomeni İmge ile yaşadığı aşk nedeniyle de gündemden düşmeyen Karakurt, bu sefer de yeni imajıyla gündem oldu.


SAÇLARINI KISALTTI


Sosyal medyayı aktif kullanan voleybolcu pembe saçlarından vazgeçti. Yeni saçlarıyla ayna karşısında selfie çeken Ebrar Karakurt saçlarını daha da kısalttı. Karakurt, son halini de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Aşk hayatı nedeniyle gündemden düşmeyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, yeni imaj yaptı. İtalyan ekibi Novara'da forma giyen Karakurt, pembeden vazgeçerken saçlarını kısacık kestirdi.

    YanıtlaSil
36588959260565934