AKBLOG-V3

Mantolama İşçilik Hizmetleri Fiyatları

Mantolama İşçilik Hizmetleri Fiyatları
8/11/2022

Mantolama İşçilik Hizmetleri Fiyatları Ne Kadar?

Mantolama işleri günümüzde iç ve dış mekân işlemleri şeklinde öne çıkıyor olup kullanılan malzemelerle de fiyat değişkenliğine sahiptir. Özellikle mantolama işçilik hizmetleri fiyatları firmadan firmaya değişen bir konudur.
Bina cephe sayısı ile doğrudan ilişkili olan konu kullanılacak malzemenin adedi açısından da önemli role sahiptir. Bu hizmetin konfor sağlayacak kalitede yapılacak olması oldukça önemli rol oynamaktadır. Çünkü mantolama teknik açıdan zor bir iştir. Her elemanın yapamayacağı yorucu, zor ve risk seviyesi bulunduran işlerdir. Bu yüzden işçilik fiyatının yapılan işle doğrudan etkili olduğunu belirtebiliriz. İşçilik fiyatı kapsamında hazır levha kullanılacak ise 2021 fiyatlarına ilişkin şekilde m2 üzerinde hesaplama yapılmaktadır.

Mantolama Hizmetinin Faydaları 

Mantolama hizmetinin faydaları açısından birçok şey belirtilebiliriz. Isı konforu ve ses yalıtımlarını sağlayan sistemler olarak enerji tasarrufu sağlama, enerji faturalarını düşürme, emlak piyasasına fayda sağlama, yangın koruması oluşturma ve kullanılan alan ömrünü uzatma şeklinde de faydaları bulunmaktadır. Fakat bu hizmetin faydaları açısından kaliteli işçiliğin uygulanması büyük role sahip olmaktadır. Bugüne dek yapılmış olan tüm mantolama işlemlerinde genel olarak başarı ön planda olmuştur diyemeyiz. Bunun nedeni ise oluşan fiyat farkı olup müşterilerin tercihleri ile ilgili olmaktadır. Genel olarak en önemli hizmet farkı ise firma seçimi bünyesinde öne çıkmaktadır. Bu yüzden firma seçiminin dikkatli yapılması, araştırılması ve bu konuda belirli uzmanlığa sahip olan firmanın tercih edilmesi gereklidir

Mantolama Malzemeleri 

Mantolama malzemeleri çeşitli özelliklere yönelik kendi içyapısında farklılaşan ürünlerdir. Her binada veya her iç mekânda kullanılan mantolama malzemesi de birbirinden farklı olup kişisel tercihlerle belirlenmektedir. Genel olarak günümüzde çokça kullanılmakta olan mantolama malzemeleri ise aşağıdaki gibi sıralanır. 
Taş yünü 
EPS olarak geçen köpük levhalar 
XPS olarak bilinen levha tipleri 
Isı yalıtım plakası yapıştırma harcı 
Isı yalıtım sıvası 
Dış cephe kaplama sıvaları (Dekoratif sıvalar)
Duvarlara zarar vermeyen plastik mantolama dübelleri 
Donaltı fileleri 
Son işlem sonrasında tercihine göre seçilen boya
Genel olarak kullanılan malzemeler yukarıdaki gibi olup mantolama firması bünyesinde kullanılmaktadır.
İstanbul Boya İnşaat Hizmetleri
İstanbul İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri

Dış Cephe Mantolama Hizmetleri İşçilik Fiyatları İletişim

Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizi ziyaret edebilirsiniz. Konunun uzmanları tarafından bilgi alacak, yapacağınız işlem ile ilgili uygulamalı destek alabilirsiniz.

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)


Bu makaleyi paylaş :
Content Manager
Content Manager

Haber (Haber Merkezi)
Limiti koyan zihindir. Okuyanların zihni sonsuz ufuklara yelken açar..

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 2 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizi ziyaret edebilirsiniz. Konunun uzmanları tarafından bilgi alacak, yapacağınız işlem ile ilgili uygulamalı destek alabilirsiniz.
    Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar C Caddesi No:30 D.2 Bakırköy İstanbul
    Telefon: +90 (212) 982 42 93
    Mail: info@egegrupmuhendislik.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak günümüzde çokça kullanılmakta olan mantolama malzemeleri ise aşağıdaki gibi sıralanır.

      Sil
36588959260565934