AKBLOG-V3

Karın Germe

Karın Germe
8/15/2022

Karın Germe Riskli Mi?

Karın germe ameliyatı estetik bir operasyondur ve karın bölgesinde bulunan sarkıklık, deri fazlalığı ve aynı zamanda yağları gideren bir ameliyat türüdür. Genellikle erkekler ile kıyaslanacak olur ise kadınlarda daha fazla görülmektedir.Uzun bir işlem değildir ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Karın bölgesine girilerek yapılan bu işlem sonrasında karın düzgün ve pürüzsüz bir görüntüye kavuşur. Özellikle karnın alt bölgesinde çatlaklar oluşmuş ise bu çatlakları gidermek için de bu ameliyat tercih edilebilir. Bu ameliyatın sonrasında ise enfeksiyon ve kanama gibi semptomlara ise son derece dikkat edilmesi ve doktorun vermiş olduğu ilaçların kullanılması gerekmektedir. Estetik Uzmanı polikliniği tedavi süreciniz tamamlanana kadar sizinle iletişim halinde kalır, bu süreci en iyi şekilde atlatmanıza yardımcı olur.

Karın Germe Ameliyatı Ne Kadar Sürer

Karın germe ameliyatı özellikle kilolu olan kişiler tarafından tercih edilen bir operasyon çeşididir. Peki, karın germe ameliyatı ne kadar sürer. Aslında bu yapılacak işleme ve aynı zamanda kişinin yapısına bağlı olarak farklılık göstermektedir.
Estetik Uzmanı İletişim
Estetik Uzmanı İletişim
Eğer bir kişi karın germe ameliyatını tam olarak yaptıracak ise en az 3-4 saat kadar bu operasyonu sürmektedir. Ancak bazı hastalar sarkma ve gevşeklik sorunlarını giderebilmek için bu operasyonu yaptırmak isterler ve bu operasyon o zaman 1-1 buçuk saat kadar sürmektedir. Bu ameliyat yapılırken ise hastaya genel anestezi uygulanır.

Karın Germe Ameliyatında Doğru Adres

Karın germe ameliyatı ne kadar basit bir işlem gibi görülse de bu ameliyatın doğru bir şekilde yapılması son derece önemlidir. Estetik Uzmanı polikliniğimizde bu konuda uzman olan ve en doğru şekilde bu işlemi gerçekleştiren pek çok doktor vardır. Karın germe ameliyatı profesyonel olarak yapılır ise, kişi kusursuz bir görüntüye kavuşur. Uzun zamandır var olan bir yeriz ve uzman hekimlerimiz ise sizlere bu konuda en iyi desteği sağlarlar. Dikkat edilmesi gereken bütün hususlara dikkat ederiz ve donanımlı bir şekilde çalışma sağlamaktayız. Estetik Uzmanı İletişim
Siz de karın germe ameliyatı olmak istiyorsanız ve doğru adres arıyorsanız, Estetik Uzmanı iletişim numaramızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz ve hemen randevunuzu oluşturup hizmet almaya başlayabilirsiniz. Türkiye`nin en tecrübeli kadrosuna gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz. Biz alanında uzman hekimlerle çalışıyoruz. Ekibimiz aldığı başarışı sonuçlarla kısa sürede sektörün lideri durumuna gelmiştir.


------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Content Manager
Content Manager

Haber (Haber Merkezi)
Limiti koyan zihindir. Okuyanların zihni sonsuz ufuklara yelken açar..

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

36588959260565934