AKBLOG-V3

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldırı!

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldırı!
8/17/2022

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldırı! 



İstanbul Esenyurt'ta yer alan Kıraç Osman Gazi Mahallesi'nde stant açan İYİ Partililer, 25 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, partileri dövdükten sonra olay yerinden kaçtı.

Saat 16.40 sularında, Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde İYİ Parti'nin karavanına yönelik saldırı düzenlendi.Saldırganlar arasında, bölgede esnaf ziyareti yapan MHP'li şahısların da olduğu iddia edildi.

İKİ İYİ PARTİLİ YARALANDI


Olayda, iki İYİ Partili yaralandı. Yaralananlardan biri ayakta tedavi edilirken, durumu diğerine göre daha kötü olan bir diğer yaralı hastaneye kaldırıldı.

ŞİKAYETÇİ OLACAKLAR


Yaralanan isimlerin Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol olduğu öğrenildi. İlçe Başkanı Hakan Akkuş ve partililerin, Emniyet'teki işlemlerini sürdürüyor.

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Kıraç Osman Gazi Mahallesi'nde stant açan İYİ Partililer, 25 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, partileri dövdükten sonra olay yerinden kaçtı.

    YanıtlaSil
36588959260565934