AKBLOG-V3

Açık artırmayla bavul alan aile dehşeti yaşadı!

Açık artırmayla bavul alan aile dehşeti yaşadı!
8/16/2022

Açık artırmayla bavul alan aile dehşeti yaşadı!



Yeni Zelanda'da açık artırmayla bavul alan bir aile, bavulu açtıklarında insan kalıntılarıyla karşılaştı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yeni Zelanda'da aralarında bavulların da bulunduğu terk edilmiş bir depoda bulunan ürünleri satın alan aile dehşeti yaşadı. Bir kamyon dolusu malzemelerin arasındaki bavullardan insan kalıntıları çıktı. Ülkenin South Auckland bölgesinde yaşayan aile, açık arttırmada aldıkları bavullardan çıkanlar karşısında dehşete kapıldı.

EVDEN KÖTÜ KOKULAR GELİYORMUŞ


Polis, aile tarafından yapılan ihbarın ardından cinayet soruşturmasının yanı sıra bavuldan çıkan insan kalıntılarına ilişkin de geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayda ailenin yer almadığı üzerinde durulurken, ailenin komşuları da polisin olay yerine intikaline kadar evden kötü kokular geldiğini dile getirdi.

------------------
Kaynak: sondakika
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Yeni Zelanda'da aralarında bavulların da bulunduğu terk edilmiş bir depoda bulunan ürünleri satın alan aile dehşeti yaşadı. Bir kamyon dolusu malzemelerin arasındaki bavullardan insan kalıntıları çıktı. Ülkenin South Auckland bölgesinde yaşayan aile, açık arttırmada aldıkları bavullardan çıkanlar karşısında dehşete kapıldı.

    YanıtlaSil
36588959260565934