AKBLOG-V3

ABD'de silahlı şahıs, FBI ofisine girmeye çalıştı!

ABD'de silahlı şahıs, FBI ofisine girmeye çalıştı!
8/11/2022

ABD'de silahlı şahıs, FBI ofisine girmeye çalıştı! 



ABD'nin Ohio eyaletinde ABD Federal Soruşturma Bürosu'nda (FBI) hareketli anlar yaşandı. FBI ofisine girmeye çalışan fakat başarılı olamayarak kaçan silahlı saldırgan, polisle çatıştı.

ABD'nin Ohio eyaletindeki Cincinnati kentinde bulunan ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) ofisine silahlı bir şahıs girmeye çalıştı. Yerel saatle 09.00 sıralarında yaşanan olayın ardından açıklama yapan FBI, "Alarmın devreye girmesinin ardından silahlı saldırgan FBI özel ajanlarını fark ederek kaçtı" ifadelerini kullandı.

ÇATIŞMA YAŞANDI


Olay yerinden aracıyla uzaklaşmaya çalışan saldırganın takip edildiğini söyleyen polis sözcüsü, "Araç durduğunda saldırgan ve kolluk kuvvetleri arasında çatışma yaşandı" dedi. Olayın Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evinde yapılan aramanın ardından gerçekleşmiş olması dikkat çekti.

TRUMP'IN MALİKANESİNDE ARAMA YAPILMIŞTI


Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde bulunan Mar-A-Lago tatil köyündeki malikanesinde FBI tarafından 9 Ağustos'ta arama yapılmıştı. Operasyona tepki gösteren Trump, ekiplerin evindeki bir kasayı da açtığını iddia ederek, "Florida, Palm Beach'teki güzel evim Mar-A-Lago şu anda kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafından baskın yapılıp işgal edildi. İlgili devlet kurumlarıyla çalıştıktan ve iş birliği yaptıktan sonra evime yapılan bu habersiz baskın gerekli veya uygun değildir. Kasama bile girdiler. Ülkemiz için karanlık zamanlar. Daha önce bir ABD Başkanının başına böyle bir şey gelmemişti" ifadelerini kullanmıştı.

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. ABD'nin Ohio eyaletinde ABD Federal Soruşturma Bürosu'nda (FBI) hareketli anlar yaşandı. FBI ofisine girmeye çalışan fakat başarılı olamayarak kaçan silahlı saldırgan, polisle çatıştı.

    YanıtlaSil
36588959260565934