AKBLOG-V3

İstanbul'da yaşayan Ukraynalılardan Fenerbahçe'ye çağrı

İstanbul'da yaşayan Ukraynalılardan Fenerbahçe'ye çağrı
7/28/2022

İstanbul'da yaşayan Ukraynalılardan Fenerbahçe'ye çağrı



İstanbul'da yaşayan Ukraynalılar, Fenerbahçe taraftarının Dinamo Kiev maçında "Putin" tezahüratı yapması üzerine tepkilerini dile getirmek adına protesto gösterisi düzenledi. Dünyanın sert tepki gösterdiği olay nedeniyle sarı-lacivertli camiayı suçlamadıklarını belirten Ukrayna Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Aliya Usenova, "Bunu yapan taraftarlar çok fanatikler, kendilerini tutamadılar. Bu kişilerin sizin tarafınızdan kınama almaları ve bir daha stada alınmamaları gerekiyor." dedi.

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de bir grup taraftarın statta yaptığı Vladimir Putin tezahüratı, tüm dünyada gündem oldu. Yaşanan olaylar üzerine İstanbul'da bulunan Ukraynalılar protesto gösterisi düzenledi.

SURİYE'DE ŞEHİT OLAN TÜRK ASKERLERİNİN İSİMLERİNİ BAĞIRDILAR


UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda dün akşam Fenerbahçe-Dinamo Kiev karşılaşmasında konuk takımın 57'nci dakikada öne geçmesinin ardından bazı Fenerbahçe taraftarları Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin lehine tezahürat yaptı. İstanbul'da yaşayan Ukrayna vatandaşları bugün saat 15.00'da Beyoğlu'nda bir araya gelerek tezahürat yapan taraftarları protesto etti. Ukraynalılar 2020 yılında Suriye'de şehit olan Türk askerlerinin isimlerini bağırdı.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de bir grup taraftarın statta yaptığı Vladimir Putin tezahüratı, tüm dünyada gündem oldu. Yaşanan olaylar üzerine İstanbul'da bulunan Ukraynalılar protesto gösterisi düzenledi.

    YanıtlaSil
36588959260565934