AKBLOG-V3

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur resmen açıkladı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur resmen açıkladı
7/29/2022

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur resmen açıkladı



Galatasaray, geçtiğimiz yıl gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı gidermek adına tecrübeli golcü Seferovic ile forvet bölgesini güçlendirdi. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal meyda hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda bir forvet daha istediklerini belirtirken Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan müjdeli haber geldi. Timur yaptığı açıklamada, Seferovic kalitesinde bir golcü daha alacaklarını söyledi.

Galatasaray yöneticisi ve transferlerden sorumlu ismi Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Timur, Galatasaray taraftarlarına müjdeyi verdi.

"YANLIŞ TRANSFER YAPMAK İSTEMİYORUZ"


Erden Timur transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, "Yanlış transfer yapmak istemiyoruz. İsmi bilinen, herkesin alkışlayacağı oyuncuları alabilirdik. Biz övgü alırdık. Ancak bunu seçmedik. Doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Baskı var ve hiçbir şeyi takip etmemeye başladık" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'I DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORUZ"


Başarılı bir transfer dönemi geçirildiğini aktaran Timur, " Haris Seferovic, 2.2 milyon euro maaş alırken, biz 2.3 milyon euro maaşa ikna ettik. Leo Dubois, 1.6 milyon euro alırken, biz 1.8 milyon euro'ya aldık. Bunları vermeyip 2.5 milyon euro verirseniz daha çabuk alırsınız. Ama Galatasaray'ı düşünerek hareket ediyoruz" dedi.

"SEFEROVIC'E BENZER SEVİYEDE BİR FORVET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"


Erden Timur, forvet transferi hakkında ise"Haris Seferovic'e alternatif olacak, benzer seviyede bir yabancı forvet alma düşüncemiz var. Okan Hoca, Bafetimbi Gomis'i takımda düşünüyor" ifadelerini kullandı.

------------------
Kaynak: sondakika
Haber (Haberinmerkezi.NET) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

36588959260565934