AKBLOG-V3

Ece Erken tatil paylaşımına gelen yoruma isyan etti

Ece Erken tatil paylaşımına gelen yoruma isyan etti
7/24/2022

Ece Erken tatil paylaşımına gelen yoruma isyan etti



Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı nedeniyle kaybeden Ece Erken, paylaştığı tatil fotoğrafının altına yapılan, "Ne çabuk kendine geldin hani ilaçla yaşıyordun? Timsah gözyaşların biti galiba" yorumuna, "Ne istiyorsunuz mesela öleyim mi? Evladım her gün mutsuz mu görsün? Başınıza gelir yapmayın" diyerek isyan etti.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi büyük yankı uyandırdı. Yazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de eşinin vefatı nedeniyle zor günler geçirdi. Yeni yeni kendine gelen Erken, oğluyla birlikte tatile gitti ancak eleştirilerden kurtulamadı.

DEMET AKALIN İLE DE GÖRÜŞÜYOR


Bir süre küs olduğu ve cenaze dönemi destek gördüğü Demet Akalın ile de görüşen Ece Erken havuz başından pozlarını paylaştı. Bazı takipçileri bu pozlara olumsuz yorum yaptı.

"TİMSAH GÖZYAŞLARIN BİTTİ GALİBA"


Ece Erken "Ne çabuk kendine geldin hani ilaçla yaşıyordun? Timsah gözyaşların biti galiba" yorumuyla şoke oldu. Ünlü sunucu bu yoruma "Ne istiyorsunuz mesela öleyim mi? Evladım her gün mutsuz mu görsün? Başınıza gelir yapmayın" diyerek isyan etti.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: sondakika
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı nedeniyle kaybeden Ece Erken, paylaştığı tatil fotoğrafının altına yapılan, "Ne çabuk kendine geldin hani ilaçla yaşıyordun? Timsah gözyaşların biti galiba" yorumuna, "Ne istiyorsunuz mesela öleyim mi? Evladım her gün mutsuz mu görsün? Başınıza gelir yapmayın" diyerek isyan etti.

    YanıtlaSil
36588959260565934