AKBLOG-V3

ATM’lere çekiçli saldırı kamerada

ATM’lere çekiçli saldırı kamerada
7/20/2022

ATM’lere çekiçli saldırı kamerada



Yalova'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen N.Ş. (49), ATM'lere çekiçle zarar verdi. O anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, dün Altınova ilçesinde meydana geldi. N.Ş., Yalova- İzmit kara yolu minibüs durağı yakınındaki ATM'lere çekiçle saldırıp zarar verdi. Çevredekilerin bakışları arasında tek tek ATM'lerin ekranlarını kıran N.Ş., polis tarafından gözaltına alındı.


Psikolojik sorunları olduğu, akli dengesinin yerinde olmadığı ve cezai ehliyeti bulunmadığı belirtilen N.Ş.’nin 20 gün önce de aynı saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde N.Ş.’nin etraftakilere aldırmadan çekiçle ATM’lerin ekranlarını kırdığı görülüyor.

N.Ş., işlem yapan bir vatandaşı kenara çekerek, o ATM’ye de zarar veriyor. Vatandaş ne yapacağını şaşırırken, N.Ş. diğer ATM’lerin ekranlarını kırmaya devam ediyor. N.Ş. çekicin başı kırılınca, elinde kalan sopa kısmıyla ATM’lere zarar vermeye devam ediyor.



--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: DHA
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. N.Ş., işlem yapan bir vatandaşı kenara çekerek, o ATM’ye de zarar veriyor. Vatandaş ne yapacağını şaşırırken, N.Ş. diğer ATM’lerin ekranlarını kırmaya devam ediyor. N.Ş. çekicin başı kırılınca, elinde kalan sopa kısmıyla ATM’lere zarar vermeye devam ediyor.

    YanıtlaSil
36588959260565934