AKBLOG-V3

PKK'ya ağır darbe!

PKK'ya ağır darbe!
6/02/2022

PKK'ya ağır darbe!



MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonda terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden biri olan Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı işbirliğinde terör örgütlerine yönelik darbeler art arda indirilmeye devam ediliyor. Son olarak MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi.

MİT, Irak'ta yapılan kara harekâtları sonrası cephe gerisinde yer alan Mahmur ve Kerkük'ün, örgüt için güvenli bir liman olma özelliği kazandığını tespit etti. Tespitler doğrultusunda, bu iki bölgenin en tepe iki yöneticisine yönelik operasyon planladı.

DILHAZ GABAR KOD ADIYLA BİLİNİYOR


Dılhaz Gabar kod adlıMehmet Doğan, 1996 yılında katıldığı örgütte, 2005 yılında PKK İran Alanı 2. Derece Sorumlusu, 2008 yılında Kandil Alanı Lojistik Sorumlusu, 2009 yılında Botan Sahası/Gabar Alanı Sorumlusu, 2015 yılında Kandil Saha Yürütme Üyesi, 2017 yılında Zap Sahası Kurumlar Sorumlusu, 2018-2020 yıllarında ise HPG Mahmur Merkez Cephesi Sorumlusu, görevlerini yürütmüştü.




OPERASYONA AİT FOTOĞRAFLAR YAYINLANDI


Terör örgütü PKK'nın sözde Kerkük sorumlusu Mehmet Doğan'ın etkisiz hale getirildiği operasyon sonrası fotoğraflar yayınlandı. PKK'nın sözde Kerkük sorumlusu Mehmet Doğan'ın etkisiz hale getirilirken içinde bulunduğu araç böyle görüntülendi:

16 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ


Terörle mücadele kapsamında yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde de önceki günlerde 16 terörist daha etkisiz hale getirilmişti. MSB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde tespit edilen 16 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadeleri kullanılmıştı.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: sondakika
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Terörle mücadele kapsamında yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde de önceki günlerde 16 terörist daha etkisiz hale getirilmişti. MSB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde tespit edilen 16 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadeleri kullanılmıştı.

    YanıtlaSil
36588959260565934