AKBLOG-V3

Galatasaray taraftarını çıldırtacak açıklama

Galatasaray taraftarını çıldırtacak açıklama
6/23/2022

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray taraftarını çıldırtacak açıklama! Öyle şeyler söyledi ki...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkanlık koltuğuna Dursun Özbek'in oturmasının ardından hamleler art arda geliyor. Teknik direktör Domenec Torrent'in sözleşmesini fesheden sarı - kırmızılılar, Okan Buruk ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirmişti. Galatasaray'da Buruk döneminin resmen başlamasına kısa bir süre kala Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi. Yıldız oyuncunun sözleri, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
Son dakika haberleri: Galatasaray'da Dursun Özbek'in 11 Haziran'da yapılan seçimde rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak başkanlık koltuğunu Burak Elmas'tan devralmasının ardından yapılacak olan hamleler merak ediliyordu. Önce sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayıran sarı - kırmızılılar, daha sonra Cenk Ergün'ü futbol direktörlüğü görevine getirmişti.
Teknik direktör Domenec Torrent'in sözleşmesini fesheden Galatasaray, Okan Buruk ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na duyurmuştu.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN İTİRAFLAR

Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış hocalar arasında yer alan Buruk ile yeni bir sayfa açacak olan Galatasaray için Inter'de forma giyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş açıklamalar geldi.

Hayalinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söyleyen Çalhanoğlu, Tivibuspor'a verdiği röportajda kendisini sarı - kırmızılı takıma getirebilecek olan tek ismi de duyurdu.
Galatasaray taraftarını çıldırtacak açıklama


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Zara AK
Zara AK

Ben Zara, CSS Tasarım Uzmanıyım. facebook twitter youtube instagram instagram instagram

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Son dakika haberleri: Galatasaray'da Dursun Özbek'in 11 Haziran'da yapılan seçimde rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak başkanlık koltuğunu Burak Elmas'tan devralmasının ardından yapılacak olan hamleler merak ediliyordu. Önce sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayıran sarı - kırmızılılar, daha sonra Cenk Ergün'ü futbol direktörlüğü görevine getirmişti.

    YanıtlaSil
36588959260565934