AKBLOG-V3

Nişana giderken kaza geçirdiler! 1 ölü, 6 yaralı var

Nişana giderken kaza geçirdiler! 1 ölü, 6 yaralı var
5/03/2022

Nişana giderken kaza geçirdiler! 1 ölü, 6 yaralı 



22 yaşındaki Hüseyin İnci'nin nişan töreni için Adana'dan yola çıkan ailenin bulunduğu araç, Tokat'ta şarampole yuvarlandı. Kazada, 16 yaşındaki Berivan İnci hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Sarıkaya ilçesine bağlı Bağlıca köyü yakınlarında, Hüseyin İnci yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ


Kazada, Berivan İnci yaşamını yitirdi, sürücü İnci ile Zeynep (20), Muhammet Ali (11), Mustafa (3), Fatma (41) ve İbrahim İnci (42) yaralandı.
Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Sorgun ve Yozgat'taki hastanelere kaldırıldı. Sabah erken saatlerde Adana'dan yola çıkan 7 kişilik ailenin, sürücü Hüseyin İnci'nin nişan töreni için Tokat'ın Niksar ilçesine gittiği öğrenildi.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Sorgun ve Yozgat'taki hastanelere kaldırıldı. Sabah erken saatlerde Adana'dan yola çıkan 7 kişilik ailenin, sürücü Hüseyin İnci'nin nişan töreni için Tokat'ın Niksar ilçesine gittiği öğrenildi.
    https://www.eaglecommercialequipment.com/

    YanıtlaSil
36588959260565934