AKBLOG-V3

Marketlerin çirkin etiket oyunu ortaya çıktı!

Marketlerin çirkin etiket oyunu ortaya çıktı!
2/14/2022

Marketlerin çirkin etiket oyunu ortaya çıktı! Vatandaşın cebindeki para bu şekilde uçuyor



Erdoğan'ın temel gıda ürünlerinde yüzde 7'lik KDV indirimi yapılacağını açıklamasından sonra uygulama bugün başlatıldı. Ancak bazı marketlerin 5 gün önceki fiyatlarına fahiş zam yapıp ürünlerini eskisinden bile zamlı sattıkları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde enflasyonla mücadele kapsamında vatandaşa destek vermek amacıyla temel gıda ürünlerinde yüzde 7'lik KDV indirimine gidildiğini açıkladı.

UYGULAMA BUGÜN BAŞLATILDIM

erakla beklenen uygulama bugün başlatıldı. Önceki gün açıklama yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, indirimlere uymayan marketlerin gözünün yaşına bakılmayacağını belirtti. Fakat bazı marketler haksız kazançta yeni bir yol üretti.


3.5 TL'LİK ÜRÜNÜ 4.90 YAPTILAR

Bir market zinciri, 9 Şubat'ta 3.5. TL'ye sattığı ürünü KDV indirimine rağmen bugün 4.90 TL'ye çıkarıp ardından da indirimli olarak 4.60 TL'den satmaya başladı. Aynı markete bugünden itibaren zam geldiği ve çalışanların gün boyunca etiket değiştirdikleri öğrenildi.



--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Kaynak: sondakika
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. 3.5 TL'LİK ÜRÜNÜ 4.90 YAPTILAR
    Bir market zinciri, 9 Şubat'ta 3.5. TL'ye sattığı ürünü KDV indirimine rağmen bugün 4.90 TL'ye çıkarıp ardından da indirimli olarak 4.60 TL'den satmaya başladı. Aynı markete bugünden itibaren zam geldiği ve çalışanların gün boyunca etiket değiştirdikleri öğrenildi

    YanıtlaSil
36588959260565934