AKBLOG-V3

Cani Anne! 4 yaşındaki oğlunun boğazını kesti

Cani Anne! 4 yaşındaki oğlunun boğazını kesti
2/19/2022

Cani Anne! 4 yaşındaki oğlunun boğazını kesti 



İstanbul Beylikdüzü'nde, bir anne 4 yaşındaki çocuğunu kalbinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdükten sonra dil ve bileklerini kesip intihar etmeye çalıştı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Marmara Mahallesi’nde bulunan İhlas Marmara Evleri 2 sitesinde yaşandı.

Mersin’de 4 yaşındaki oğlu Mohammad Tahan ile yaşayan 25 yaşındaki Sarah Olabi, sabah saatlerinde eşinin yaşadığı Beylikdüzü’ndeki siteye geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sarah Olabi, burada küçük Mohammad’i kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü.

Sarah Olabi daha sonra dilini ve bileklerini keserek intihar etmeye çalıştı. Akrabaların bildirmsi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tahan’ın öldüğünü tespit ederken, durumu iyi olan Olabi hastaneye kaldırıldı. Çocuğun cenazesi savcı incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

“ŞOK OLDUM”

Site sakini Buğra Uzuntaş, “Biz sonradan duyduk sonradan öğrendik. Şok oldum. Ben bu sitede 19 yıldır oturuyorum. Umarım suçlular kanun önünde hesap verir. Çok acı bir olay çünkü. Şok oldum”  dedi.  Polisin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor. DHA


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 4 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Mersin’de 4 yaşındaki oğlu Mohammad Tahan ile yaşayan 25 yaşındaki Sarah Olabi, sabah saatlerinde eşinin yaşadığı Beylikdüzü’ndeki siteye geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sarah Olabi, burada küçük Mohammad’i kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü.

    YanıtlaSil
  2. Mersin’de 4 yaşındaki oğlu Mohammad Tahan ile yaşayan 25 yaşındaki Sarah Olabi, sabah saatlerinde eşinin yaşadığı Beylikdüzü’ndeki siteye geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sarah Olabi, burada küçük Mohammad’i kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü.

    YanıtlaSil
  3. İstanbul Beylikdüzü'nde, bir anne 4 yaşındaki çocuğunu kalbinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdükten sonra dil ve bileklerini kesip intihar etmeye çalıştı.

    YanıtlaSil
36588959260565934