AKBLOG-V3

Atanamayan genç öğretmen Murat Kaya intihar etti

Atanamayan genç öğretmen Murat Kaya intihar etti
1/31/2022

Urfa'da atanamayan genç öğretmen Murat Kaya intihar etti

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

Birecik’e bağlı olan Bağlarbaşı Köyü’nde meydana gelen acı olayda atanamayan öğretmen Murat Kaya, silahla hayatına son verdi. Kaya’nnın ölmeden öncesinde ailesine 20 Ocak 2022 tarihli notta “Hayata veda ediyorum. Üniversitemi, askerliğimi, özel sektörde çalıştım ve okudum. Abimi ve annemi çok seviyorum. Babamı özledim” notu yazdığı ortaya çıktı.

“YOKLUKLA MÜCADELESİNE BİZZAT ŞAHİT OLDUM”

Sosyal medya platformu Twitter’da Kaya için açılan #MuratÖğretmenGittin taginde Kaya’nın arkadaşları mesajlar paylaştı. Kaya’nın bir arkadaşı, “Aynı yurtta kaldık yıllarca, aynı masada yemek yedik. Görseniz öyle akıllı öyle terbiyeli bir insandı ki ah be kardeşim” ifadelerini kullandı.

VEDA MEAJININ ALTINDA KPSS KİTABI

Murat Kaya’nın anne ve abisine duygularını, yaşamını yitirmiş olan babasına ise özlemini dile getirdiği notu yazdığı mesajının altında ise Tarihin Manifestosu adlı bir KPSS hazırlık test deneme kitabının olması dikkat çekti. Bazı atanamayan öğretmen sosyal medya kullanıcıları, tanıdıkları bu kitapla ilgili de vurgu yaptı.

“NELER HAYAL ETMİŞTİ”

Yaşamına son veren atanamayan öğretmen Murat Kaya’nın ardından bir başka paylaşımcı da, “Mezun olurken o kepi havaya atarken neler düşünmüştü halbuki. Nasıl güzel hayalleri vardı? İnsanların umutlarını tüketmeyin. Hele ki genç insanların. O deli dolu güzel insanların. Çünkü, ellerinde başka bir şey kalmıyor” ifadelerini kullandı.



Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934