AKBLOG-V3

Hamile Bıraktı Sonra Param Parça Kesip Çöpe Attı

Hamile Bıraktı Sonra Param Parça Kesip Çöpe Attı
3/08/2021

Hamile Bıraktı Sonra Param Parça Kesip Çöpe Attı

Amerika'da 16 yaşındaki lise öğrencisi Aaron Trejo, amigo kız olan 17 yaşındaki Breana Rouhselang ile aşk yaşamaya başladı. Çift, ortak noktaları olan spor sayesinde idmanlar ve eğitimde sürekli bir araya geldi.
Trejo ve Breana ilk başlarda geçici olduğunu düşündükleri ilişkileri git gide ciddileşmeye başladı. Aileler ve arkadaşları çiftin ilişki yaşadıklarını biliyorlardı ama cinsel ilişkiye girdiklerini bilmiyorlardı.
2018 yılının sonlarına doğru başarılı olan Breana, okul performansında düşüş yaşanmaya başladı ve ders notları sürekli düşmeye başladı.
Katil Cani Zalim Eşkıya Cinayet

Aaron Trejo

Aaron TrejoHamile olduğunu fark eden Breana, altıncı aya gelene kadar erkek arkadaşına bir şey söylemedi.
Genç kız daha sonra sevgilisine hamile olduğunu söylemeye karar verdi. Durumu öğrenen erkek arkadaşı, bebeği ilk zamanlarda kendisine söylemediği için kız arkadaşına tepki gösterdi. Daha sonra genç adam, sevgilisine bebeği aldırmasını söyledi.
Breana, çocuğu aldırmayacağını söyledi. Bir kaç gün sonra Breana, annesine erkek arkadaşı ile buluşacağını söyleyip evden çıktı. Anne Melissai gece saat 11 de uyandığında kızının hala eve gelemediğini görünce bunun üzerine, Trejo'nun evine gitti.

Yalancı Sahtekar Trejo Bilmiyormuş Gibi Davrandı.

Trejo, anneye Breana ile buluşmak için anlaştığını ama Breana'nın planladıkları yere gelmediğini söyleyince, anne kızının arkadaşlarını arayıp, Trejo'nun evine gelmesini söyledi. Anne kızının arkadaşlarıyla daha sonra Trejo'nun buluşacaklarını söylediği yeri aradılar.
Aramalara daha sonra polis de katıldı. Olay yerinde Breana'ya ait kanlı gözlüğü bulundu.
Ertesi gün sabah saat dokuz sularında Brean'ın cesedi bir pizzacının çöplüğünde bulundu. Olaydan sonra polis Trejo'nun ifadesini aldı.
Trejo, ifadesinde kız arkadaşını bebeği aldırmayı kabul etmediği için önce boğduğunu, daha sonra da bıçakladığını itiraf etti.

Verilen Ceza 65 Yıl. Dalga Geçer Gibi...

Mahkeme Trejo'ya, kız arkadaşını öldürdüğü için 55, karnındaki bebeği öldürdüğü içinse 10 yıl olmak üzere toplamda 65 yıl hapis cezası verdi.


-------------------------------------------------------------------- 
Bu makaleyi paylaş :
AK SEO

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 3 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Yalancı Sahtekar Trejo Bilmiyormuş Gibi Davrandı.

    YanıtlaSil
  2. Verilen Ceza 65 Yıl. Dalga Geçer Gibi...
    Mahkeme Trejo'ya, kız arkadaşını öldürdüğü için 55, karnındaki bebeği öldürdüğü içinse 10 yıl olmak üzere toplamda 65 yıl hapis cezası verdi.

    YanıtlaSil
36588959260565934