AKBLOG-V3

Ucuz İnternet

Ucuz İnternet
7/14/2023

Telkotürk Ucuz İnternet

İnternet fiyatlarının fiyatlama davranışlarına paralel olarak arttığı günümüzde ucuz internet arayışları çoğaldı. Kullanıcıların internet paketlerine ödediği bedellerin yanında ekstra maliyetlere katlanması da işin tuzu biberi oldu. İnternet servis sağlayıcıları ise müşterilerini kaybetmemek için internet paketleriyle alternatif fiyat politikalarını izlemektedir. Ancak yine de fiyatların yüksek olması nedeniyle birçok firma müşterilerini farklı firmalara kaptırmaktadır.
Ucuz İnternet - Telkotürk
Ucuz İnternet - Telkotürk

En Ucuz İnternet Nerde?

Kullanıcıların Google`da internet ile ilgili yaptıkları aramalarda en çok sorulan sorulardan biridir başlıktaki soru. Peki en ucuz interneti nerde bulabilirsiniz? Bunun için Telkotürk internet sağlayıcısı servisi önerebilirim. Kendim de Telkotürk kullanıcısı biri olarak önerimi yapıyorum. Çünkü Telkotürk son derece modern ekipmanlar ve uzman bir ekip kadrosuyla internet hizmeti vermektedir. Uzun yılların bilgi birikimi ve Türkiye`nin her bölgesinde kurduğu altyapı sistemi sayesinde rakip firmalara göre oldukça ucuz internet hizmeti sağlamaktadır. Müşteri dostu internet paketleri ile birlikte düzenli yapılan kampanyalarla fiyatları minimize etmeyi başaran firmanın müşterileri bu durumdan son derece memnun kalmaktadır. İnternet piyasasına göre çok uyguna hizmet sağlayan Telkotürk müşteri sayısı 60 rakamına ulaşmıştır.
En Ucuz İnternet Nerde? - Telkotürk
En Ucuz İnternet Nerde? - Telkotürk
Kurulduktan kısa süre sonra Türkiye`nin tamamında abonelerine ucuz internet hizmeti ulaştırmayı başaran ender firmalardan biri olmayı başaran firma, kısa bir zaman dilinde tercih edilen firma olmayı başarmıştır.

Telkotürk Neden Avantajlı?

Bu soruya birden fazla cevap verilebilir. Abonelik işlemlerinin hızlı ve kolay olması, müşteri hizmetlerinin 7/24 esasına göre hizmet vermesi, en ücra bölgelere kadar kesintisiz internet hizmeti sağlaması başta gelen avantajlardan sayılabilir. Müşteri portföyünün ağırlıklı olarak genç nesilden oluşması ve sorunlarını doğru bir şekilde dile getirmeleri arızaların çok daha hızlı çözülmesine olanak sağlamaktadır.
Telkotürk Neden Avantajlı? - Telkotürk
Telkotürk Neden Avantajlı? - Telkotürk
Telkotürk`te çalışan kişilerin de alanında uzman olmaları, sorunları kısa sürede tespit etmeleri ve teknik birime bildirmeleri müşterilerin güvenini sağlamaktadır. Teknik ekiplerin kurulum sırasında abonelerine detaylı bilgi vermeleri, ucuz internet kullanmalarının bilgisini paylaşmaları, müşterilerine düzenli anketler yapmak suretiyle problemleri teşhis etmeleri ve kısa sürede çözüm bulmaları da markanın güvenirliğini artıran unsurların başında gelmektedir.

Telkotürk Ucuz İnternet Kampanyaları

Her döneme uygun kampanyaların olması ve bu kampanyaların yıl boyunca sürekli yenilenmesi müşteri lehine olan ve maliyetleri düşüren çalışmalardır. Turbo paketler, kotasız ve sınırsız kampanyalar ile Telkotürk fark yaratmaya devam ediyor. Web sitesini incelediğinizde bütün bu amaçlar doğrultusunda çalışmaların yapıldığını göreceksiniz. Ev interneti için ayrı paketler, ofis için farklı kampanyalar ve bireysel kullanıcıların bütçelerine göre alternatif fiyat politikaları ile hedef kitlesini her gün daha da büyüten Telkotürk, Türkiye`de internet servis sağlayıcıları arasında en önde yer alanlardan bir tanesi olmayı başarmıştır.
Telkotürk Ucuz İnternet Kampanyaları - Telkotürk
Telkotürk Ucuz İnternet Kampanyaları - Telkotürk
Siz de bu şanslı kullanıcılar arasında yerinizi almak istiyorsanız hemen abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Size sadece bir telefon uzaklıkta yer alan Telkotürk ile sınırsız, kotasız ve özgür internetin keyfini çıkarın.

Telkotürk İnternet Paketi Fiyatları

Bir internet paketini yarı fiyatına kullanmak mümkün mü? Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Ama Telkotürk varsa her ihtimal mümkündür. Aynı paketlerden oluşan ve hızı da çok yüksek olan internet paketlerini piyasanın yarı fiyatına kullanabilirsiniz. 149 TL paketler, 50-100 Mbps hız ve sınırsız internet avantajlarından yararlanmak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. 

Turbo hızında Paketler

  • Turbo 200  paketinin fiyatı sadece 289,90 TL ve 200 Mbps`ye kadar ulaşan hız avantajı
  • Turbo 500 paketinin fiyatı sadece 329,90 TL ve 500 Mbps`ye kadar ulaşan hız avantajı
  • Turbo 100 paketinin fiyatı sadece 339,90 TL ve 1000 Mbps`ye kadar ulaşan hız avantajı
Yukarıdaki paketlerin tamamının özellikleri şunlardır: Limitsiz On-line Abonelik Ücretsiz Aktivasyon

Ucuz İnternet için İletişime Bizimle Geçin

Ucuz internet kullanmak istiyorsanız Telkotürk müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilir, abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

Tel:

0850 330 30 33 


------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)
Bu makaleyi paylaş :
Content Manager
Content Manager

Haber (Haber Merkezi)
Limiti koyan zihindir. Okuyanların zihni sonsuz ufuklara yelken açar..

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Telkotürk son derece modern ekipmanlar ve uzman bir ekip kadrosuyla internet hizmeti vermektedir. Uzun yılların bilgi birikimi ve Türkiye`nin her bölgesinde kurduğu altyapı sistemi sayesinde rakip firmalara göre oldukça ucuz internet hizmeti sağlamaktadır.

    YanıtlaSil
36588959260565934