AKBLOG-V3

Ucuz İnternet

Ucuz İnternet
5/09/2023

Kesintisiz Hızlı Ucuz İnternet

Her kullanıcının ucuz internet kullanma hakkının olduğunu düşünerek internet paketleri hazırlamıştır Telkotürk. Aynı zamanda hızlı, limitsiz ve kotasız internetinizi özgürce kullanabileceğiniz Telkotürk kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Size bir telefon uzakta olan Telkotürk ile hemen iletişime geçin, internetin keyfini doyasıya çıkarın.

Ucuz İnternet - Telkotürk
Ucuz İnternet - Telkotürk

Benzer paketleri yarı fiyatına kullanabileceğiniz, hiçbir donma sorunu yaşamadan sınırsız sayıda video, resim, dosya indirebileceğiniz internet paketlerinden yaralanmak için daha fazla geç kalmayınız.

Tel:

0850 330 30 33

İstanbul başta olmak üzere Türkiye`nin dört bir yanında kısa sürede alt yapısını kurarak abonelerine hizmet veren internet sağlayıcısı, maliyetleri bu şekilde minimize etmeyi başarmıştır. 

İnternet sağlayıcıları, 1000 Mbps’ye varan hız imkanı  sunan plan ve paketler ile yüksek hızı bir sonraki seviyeye taşıyor. Bu hizmet düzeyine ihtiyacınız varsa bu harikadır.

Daha düşük, belki daha uygun bir hıza geçmek, operatörünüze bağlı olarak aylık faturanızı yaklaşık %40’a kadar düşürebilir. Bu aşamada tek paket ve tek hızı pahalı fiyata sunan sağlayıcılar ile çalışmayı bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Bu şekilde aslında kullanmadığınız hız için para ödediğinizi unutmayınız. Örneğin 1.000 Mbp’ye kadar tek paket olarak hizmet sunan bir internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsanız  50Mbps bile tüketmiyorsanız unutmayın ki sizin için fiyatta fark yaratacak bir durum yok !

Hangi hıza ihtiyacınız olduğunu belirlemenize yardımcı olabiliriz;

25Mbps

Onlarla ne yaptığınıza bağlı olarak yaklaşık 2 kişi ve 5 cihaza kadar uygundur. 25 Mbps ile, başka internet bağlantısı yoksa bir programı 4K olarak yayınlayabilirsiniz.

50Mbps

2–4 kişi ve 5–7 cihaz için uygundur. 50 Mbps’lik bir hız, 2–3 video akışının yanı sıra bazı ekstra çevrimiçi etkinlikleri işleyebilir.

100Mbps

4-6 kişi ve 10 cihaza kadar uygundur. Çoğu aile, 100 Mbps internet bağlantısı ile ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır.

200-500Mbps

Herkesin aynı anda farklı bir film veya video izlemek istediği, birbirine bağlı birkaç cihaza sahip geniş aileler için idealdir.

1000Mbps

Bu hız mevcut en hızlı konut internet hızıdır ve çevrimiçi oyunlardan, video yayınlarından çoklu kullanıma kadar en hızlı ve kaliteli erişimi sunar. Hızlı aileler ve internet profesyonelleri için idealdir.

Abonelerine maliyetleri en asgari tutarda yansıtan Telkotürk, müşteri memnuniyetini de sağlamış bulunmaktadır.

Ucuz İnternet Tarifesi

Telkotürk kullanıcısı olmak isterseniz birçok internet tarifesinden istediğinizi seçebilirsiniz. Farklı gelir gruplarına sahip kullanıcıları düşünerek kampanyalar düzenleyen ve sürekli olarak müşterilerine ucuz fiyatlı internet kullandırmanın gayretiyle çalışan uzman ekipler ve çalışanlar ile Telkotürk fark yaratmaya devam ediyor.

Ucuz İnternet Tarifesi - Telkotürk
Ucuz İnternet Tarifesi - Telkotürk

Telkotürk İletişim

Fiyat tarifelerinin çok yüksek olduğu bir dönemde ucuz internetten faydalanmak isterseniz Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz. Konunun uzmanlarından detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki açık adreste bizi ziyaret edebilirsiniz.

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

Tel:

0850 330 30 33

Ucuz İnternet


------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)
Bu makaleyi paylaş :
Content Manager
Content Manager

Haber (Haber Merkezi)
Limiti koyan zihindir. Okuyanların zihni sonsuz ufuklara yelken açar..

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934