AKBLOG-V3

İnternet Arıza

İnternet Arıza
3/30/2023

İnternet Arıza Nedir?

Telkotürk internet sağlayıcısı firmanın uzmanlarından internet arıza ile ilgili aldığımız teknik bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz. İnternet arıza birçok faktörsen kaynaklanabilir. İnternet bağlantınızı etkileyen bir dizi faktör olabilir. Birincisi ve büyük olasılıkla ekipmanınız ile ilgili sorunlardır. 
İnternet Arıza - Telkotürk
İnternet Arıza - Telkotürk
Modeminizi/yönlendiricinizi yeniden başlatmak sorunu çözmelidir. İnternetinizin sürekli kesilmesinin diğer nedenleri arasında yetersiz hızlar, ağ tıkanıklığı ve sert hava koşulları yer alır. 
Telefon:

0850 330 30 33

Telkotürk öncelikli olarak alt yapınıza uygun ve arıza oluşturmayacak teknik ekipman ile hizmet vermektedir.

İnternet Kesintisi

İnternet arızalarının en çok şikayet konusu olanların başında internet kesintisi ya da internetin tamamen kapanmasıdır. İnternet kesintisi veya internetin kapanması, internet hizmetlerinin tamamen veya kısmen arızalanmasıdır. Sansür, siber saldırılar, afetler, polis veya güvenlik hizmetleri eylemleri veya hataları nedeniyle oluşabilir. İnternet arıza sorunlarına karşı güvenli internet kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.
İnternet Kesintisi - Telkotürk
İnternet Kesintisi - Telkotürk

İnternet Bağlantı Hataları

İnternet bağlantınızda bazı hatalarla karşılaşıyorsanız önlem almanızı tavsiye ederiz. Bazen internet bağlantısı, gevşek veya takılı olmayan bir ağ kablosu, modem veya yönlendirici gibi basit şeyler nedeniyle başarısız olabilir. Bir kablosuz ağ üzerindeyseniz, bilgisayarınızın kablosuz ağ arabirim kartı kapalı olabilir. Geniş kontrolleri yapmalısınız. Telkotürk arıza giderme ekibi sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulur, iletişime geçtiğiniz gibi hemen halleder.
İnternet Bağlantı Hataları - Telkotürk
İnternet Bağlantı Hataları - Telkotürk

Fiziksel Bağlantı Sorunlarını Kontrol Edin

Telkotürk internet bağlantılarının nedenlerini giderme konusunda kullanıcıların yararına bazı teknik bilgileri paylaştı. Bazen internet bağlantısı, gevşek veya takılı olmayan bir ağ kablosu, modem veya yönlendirici gibi basit şeyler nedeniyle başarısız olabilir. Bir kablosuz ağ üzerindeyseniz, bilgisayarınızın kablosuz ağ arabirim kartı kapalı olabilir. Öncelikle, Ayarlar > Ağ ve İnternet > Wi-Fi’ye tıklayarak Wi-Fi ayarlarınızı kontrol edin ve ardından Wi-Fi’yi “Açık” konuma getirin. Telefonunuzdan veya tabletinizden gezinirken, Wi-Fi’yi açıp kapatan ayarları kontrol edin ve açık olduğundan emin olun.
Fiziksel Bağlantı Sorunlarını Kontrol Edin - Telkotürk
Fiziksel Bağlantı Sorunlarını Kontrol Edin - Telkotürk

Telkotürk İnternet Arıza Kaydı Oluşturma

İnternet arıza olması durumunda öncelikle arızanın nedenini tespit etmeye çalışın. Hızlı bir şekilde Telkotürk ile iletişime geçerek arıza kaydınızı oluşturun. Zira arıza kaydını oluşturmadan Telkotürk arıza giderme ekibinin sizinle iletişime geçmesi gecikir. Arıza kaydını oluşturduğunuz anda teknik ekip sizi arayarak randevu saatinde evde olmanızı ve telefonlara cevap vermenizi tavsiye eder.
Telkotürk İnternet Arıza Kaydı Oluşturma - Telkotürk
Telkotürk İnternet Arıza Kaydı Oluşturma - Telkotürk

İnternet Arıza İletişim

Telkotürk 7/24 esasına göre müşterilerine hizmet sunmaktadır. İnternet arıza kaydınızı oluşturduktan sonra Telkotürk  ile iletişime halinde olmalısınız.
Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15
Ümraniye/İSTANBUL
------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)
Bu makaleyi paylaş :
Content Manager
Content Manager

Haber (Haber Merkezi)
Limiti koyan zihindir. Okuyanların zihni sonsuz ufuklara yelken açar..

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934