AKBLOG-V3

Sigara fiyatlarında büyük zam!

Sigara fiyatlarında büyük zam!
10/15/2022

Sigara fiyatlarında büyük zam!

Sigara tiryakileri hafta sonuna zamla uyanacak. 15 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere JTI grubu sigaralarına paket başına 2 TL zam yapıldı. Fiyat artışından sonra grubun en ucuz sigarası 29,5 liraya, en pahalı sigarası ise 32 liraya yükseldi.

Son dönemde gıdadan giyime, akaryakıttan enerjiye kadar birçok ürünün fiyatı artıyor. Zam furyasında sigara ve alkol de yer alıyor. En son temmuzda fiyatı artan sigaraya bir zam daha geldi.

FİYAT 2 TL ARTTI


Japan Tobacco International (JTİ) grubu sigaralarının fiyatı paket başına 2 TL arttı. Yeni fiyat 15 Ekim'den itibaren geçerli olacak.

EN UCUZ SİGARA 29,5 TL


Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yeni fiyat listesini sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre, grubun en ucuz sigarası 29,5 lira olurken, en pahalı sigarası ise 32 liraya çıktı.
Sigara fiyatlarında büyük zam!


------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Sigara tiryakileri hafta sonuna zamla uyanacak. 15 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere JTI grubu sigaralarına paket başına 2 TL zam yapıldı. Fiyat artışından sonra grubun en ucuz sigarası 29,5 liraya, en pahalı sigarası ise 32 liraya yükseldi.

    YanıtlaSil
36588959260565934