AKBLOG-V3

PH Nötr Demir Tozu Temizleyici

PH Nötr Demir Tozu Temizleyici
10/17/2022

PH Nötr Demir Tozu Temizleyici

Oto Şampuan, Seramik Koruyuculu Oto Şampuan
Otomobillerimizin (araçlar) kullanım alanlarına göre bir çok temizleyici ürünler vardır. Söz konusu otomobillerimiz olduğu zaman ayrı bir önem göstermek zorunda olduğumuzu söylemeye gerek yok sanırım.  Gerek kendi aracımız olsun ve gerekse de diğer araçlar olsun, maalesef çevresel faktörlerden gelen etkilerden ötürü zarar görmektedirler.
PH Nötr Demir Tozu Temizleyici
PH Nötr Demir Tozu Temizleyici
Zararın minimize edilmesi yani en aza indirilmesi için önlemler almak zorundayız. Aksi halde araçlarımız diğer araçlar ve çevresel etkiler sebebiyle demir tozu, balata tozu ve endüstriyel tozlara maruz kaldığı bir gerçek. Bu gibi sorunların üstesinden gelmek için sadece demir tozu, balata tozu ve endüstriyel tozlar düzenli yada detaylı yıkama ile yüzeyden alınması hatalı olacaktır. Yüzeyde ve özellikle boya katına yapışan bu demir tozları matlaşmaya ve boyanın zarar görmesine sebep olurlar. Bunun önüne geçmek için yoğun bir endüstriyel bölgede bulunmuyorsanız veya sürekli yoğun trafikte aracınızı kullanmıyorsanız eğer; yılda 2 kere demir tozu temizliğini yapmanız boyanızın daha parlak, daha canlı ve iyi durumda kalması için yeterlidir. 
PH Nötr Demir Tozu
PH Nötr Demir Tozu
Bu noktada Deri Klinik Firması ürünleri ile hizmetinizde olacaktır. Her türlü çevresel olumsuz etkilere karşı olarak Deri Klinik Firmasının ürettiği ürünler sayesinde kendinizi (araçlarınızı) korumaya alabilirsiniz. Sizlere önereceğimiz "PH Nötr Demir Tozu Temizleyici" ürünü tam size göre olacaktır. 
Müşteri memnuniyet oranının yüzde 97'lere kadar ulaşan ürünlerinden neredeyse hemen hemen herkesin memnun kaldığını belirtebiliriz. yüzde 3 'lük oran ise ürün kullanım talimatına göre hareket etmediği için, yaptıkları temizleme işlerinde başarılı olamadığı görülmüştür. 

Deri Klinik Shop Firmasının ürün kullanımına dair açıklama

Yılda 2 veya kullanım şeklinize uygun sıklıkta yapılacak düzenli demir tozu, balata tozu ve endüstriyel toz temizliği için dkcehmie markalı ürünlerimizden Ferroff, Ph nötr demir tozu temizleyici yeterlidir. Dkcehmie-Pw ile ön yıkaması tavsiye edildiği şekilde yapılmış, durulanmış ve fazla suyu akmış nemli olan yüzeye Ferroff sprey başlıkları ile uygulanmalıdır. Demir tozunun yoğunluğuna göre 3-5 dakika beklenmeli sonrasında basınçlı su ile yüzey durulanmalıdır. Ferroff cam, plastik, folyo kaplı araçlar, seramik uygulaması yapılmış paneller, boyalı ve krom yüzeylerde uygulanabilir. Ferroff; demir tozu ile birlikte yüzeydeki kirin, trafik filminin, reçine kalıntılarının büyük bir kısmının da çözülmesine yardımcı olur.

Demir Tozu Temizleyici
Demir Tozu Temizleyici
Aklınıza gelebilecek her türlü özellikle boya düzeltme çalışmaları veya pasta uygulamaları öncesinde demir tozu kesinlikle olmazsa olmaz bir uygulamadır. Örneğin yüzeye yapışan demir tozları veya endüstriyel tozu kil uygulaması ile olacağını düşünen uygulamacılar olsa bile kesinlikle yanlış bir uygulama olacaktır. Daha açık bir ifadeyle Ferroffların etkin, hızlı ve kolay bir şekilde temizliği yaparken kil uygulamasını aslında işlemlerinizi kolaylaştırır ve sizlere ayrıca zaman kazandırır, Bu sayede yüzeyi daha verimli ve etkili bir şekilde hazırlamanıza yardımcı da olacaktır Elbette sonrasında dkchemie Easy Clay yardımıyla yapılacak olan kil uygulaması çok daha kısa sürede, kolay ve kile zarar vermeden işleminizi tamamlayabileceksiniz.
Örneğin demir tozları temizlenmeden polisaj işlemi yapılmış olan araçlarda yoğun biçimde nokta şeklinde vernik delikleri ve açılmalar görülmesi sonucunda boyanın çok daha çabuk solması ve yıpranması söz konusu olacaktır. Bu gibi problemleri yaşamamanız için araçlarınızı (otomobillerinizi) Deri Klinik Shop Firmasının ürünlerini kullanan gerçek profesyonellere emanet etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. 
PH Nötr Demir Tozu
PH Nötr Demir Tozu 
Araçlarınıza yönelik temizleyicilere dair her türlü sorularınızı için Deri Klinik Shop firmasının 0212 863 3343 numaralı telefondan veya 0541 355 6018 numaralı WhatsApp hattından ulaşabilirsiniz.
PH Nötr Demir Tozu (Deri Klinik Shop)


PH Nötr Demir Tozu Temizleyici
------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Zara AK
Zara AK

Ben Zara, CSS Tasarım Uzmanıyım. facebook twitter youtube instagram instagram instagram

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

36588959260565934