AKBLOG-V3

Malatya'da vinç faciası! 3 işçi hayatını kaybetti

Malatya'da vinç faciası! 3 işçi hayatını kaybetti
9/10/2022

Malatya'da vinç faciası! 3 işçi hayatını kaybetti

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki bir inşaat sahasında çalışanların üzerine vinç devrilmesi sonucu 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde 15.15 sıralarında meydana gelen olayda, Saray Bosna Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir inşatta henüz belirlenemeyen bir nedenden devrilen vinç işçilerin üzerine düştü.

3 ÖLÜ, 2 AĞIR YARALI


Olayda ilk belirmemelere göre Fatih Kızılkaya, Mesut Gündoğan ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybederken 2 işçi ise ağır yaralandı.

İNCELEME BAŞLATILDI


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken Vali Hulusi Şahin ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar olay yerine gelerek bilgi aldı. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yarılıların durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Malatya'da vinç faciası! 3 işçi hayatını kaybetti

------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki bir inşaat sahasında çalışanların üzerine vinç devrilmesi sonucu 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

    YanıtlaSil
36588959260565934