AKBLOG-V3

Erdoğan’dan Yunanistan’a tehdit

Erdoğan’dan Yunanistan’a tehdit
9/03/2022

Erdoğan’dan Yunanistan’a tehdit: İleri gidersen bunun bedeli ağır olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'daki konuşmasında "Bak Yunan tarihe dön, çok daha ileri gidersen bunun bedeli ağır olur ağır. İzmir'i unutma" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda Teknofest 2022'ye katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Şu anda Amerika Dedeağaç'a silahları, uçakları gönderiyor mu? S300'lerle bizi tehdide kalkışıyor mu? Bak Yunan tarihe dön, çok daha ileri gidersen bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a bizim tek cümlemiz var. İzmir'i unutma. Adaları işgal etmeniz filan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya bir gece ansızın gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öne çıkanlar şöyle:


"Ülkemizin böyle bir coğrafyada, böyle bir devlet geleneği etrafında zayıf olmak gibi bir şansı yoktur. Biz siyasi, ekonomik, teknolojik, diplomatik, askeri, sosyal, kültürel bakımdan güçlü olmak mecburiyetindeyiz. Aksi takdirde bizi Suriye'den, Ukrayna'dan, Bosna'dan beter ederler."

"Şu anda Amerika Dedeağaç'a silahları, uçakları gönderiyor mu? S300'lerle bizi tehdide kalkışıyor mu? Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma. Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz."

"Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz"

Erdoğan’dan Yunanistan’a tehdit



------------------

Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'daki konuşmasında "Bak Yunan tarihe dön, çok daha ileri gidersen bunun bedeli ağır olur ağır. İzmir'i unutma" ifadelerini kullandı.

    YanıtlaSil
36588959260565934