AKBLOG-V3

Gaziantep ve Mardin'den yürek yakan haberler!

Gaziantep ve Mardin'den yürek yakan haberler!
8/21/2022

Gaziantep ve Mardin'den yürek yakan haberler!

Dün Gaziantep'te devrilen bir otobüs, trafik kazasına müdahale eden araçları biçti. Korkunç kazada 15 kişi hayatını kaybetti, 31 vatandaş yaralandı. Olayın yankıları devam ederken akşam saatlerinde ise Mardin'de freni boşalan bir tır kalabalığa daldı. Katliam gibi kaza sebebiyle 20 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Aynı gün yaşanan acı olaylar ülke gündemine oturdu.

Türkiye, dün art arda meydana gelen feci trafik kazalarını konuşuyor. Dün öğle saatlerinde Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu'nda bir aracın şarampole devrildiği kaza nedeniyle bölgeye ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Yoldan geçen canlı yayın aracındaki gazeteciler de kazazedelere yardım etmek için yol kenarında durdu.

DEVRİLİP KAYAN OTOBÜS, EKİPLERE ÇARPTI


Kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü, müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ortalık savaş alanına döndü.

ANTEP'TE 15 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ


Antep'teki kazada 15 kişi hayatını kaybetti, 31 vatandaşımız ise yaralandı. Ölenlerin arasında sağlıkçılar, itfaiye erleri ve gazeteciler de bulunuyor. Öte yandan olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

MARDİN'DEKİ FECİ KAZADA 20 KİŞİ CAN VERDİ


Ülke gündemi Gaziantep'teki kazanın şokunu atlatamadan Mardin'den gelen haberle sarsıldı. Derik ilçesinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 20 kişi can verdi. Katliam gibi kazada yaralananların sayısı ise 26 olarak açıklandı.

2 TIR ŞOFÖRÜ DE GÖZALTINDA


Kaza da son durumu da paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Burada da ilk kazaya müdahale eden bir polisimiz şehit oldu. Böylelikle 20 vatandaşımız hayatını kaybetti." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, hastanede tedavi altında olan 2 şoförün gözaltına alındığını söyledi.

BAKAN BOZDAĞ: ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise "Mardin Derik İlçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adlî tahkikat başlatılmıştır." dedi.


Gaziantep ve Mardin'den yürek yakan haberler!


------------------
Kaynak: sondakika
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Dün Gaziantep'te devrilen bir otobüs, trafik kazasına müdahale eden araçları biçti. Korkunç kazada 15 kişi hayatını kaybetti, 31 vatandaş yaralandı. Olayın yankıları devam ederken akşam saatlerinde ise Mardin'de freni boşalan bir tır kalabalığa daldı. Katliam gibi kaza sebebiyle 20 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Aynı gün yaşanan acı olaylar ülke gündemine oturdu.

    YanıtlaSil
36588959260565934