AKBLOG-V3

Denizli'de yolcu otobüsü devrildi!

Denizli'de yolcu otobüsü devrildi!
8/25/2022

Denizli'de yolcu otobüsü devrildi!

Denizli'de Antalya-Muğla karayolu üzerinde seyir halinde olan bir yolcu otobüsü devrildi. Otobüsün devrilmesi sonucu çok sayıda yolcu yaralandı. Olay yerine giden ekipler, otobüs içerisinde sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin kurtardığı yolcular, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Antalya'dan İstanbul seferini yapmak üzere 34 yolcusuyla yola çıkan A.E. yönetimindeki 35 PK 643 plakalı yolcu otobüsü, Denizli Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde yağışın ardından kayganlaşan yolda refüje devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

28 KİŞİ YARALANDI


Yan yatan otobüsteki yolcular, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmayla tahliye edildi. Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından 28 yaralı kentteki hastanelere kaldırıldı.

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA


Kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular ise bölgeye gelen başka bir otobüsle kent merkezine gönderildi. Otobüs sürücüsü A.E. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


Denizli'de yolcu otobüsü devrildi!


------------------
Kaynak: sondakika
Haber (Haber Merkezi) | Google SEO (akblog.net)

Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Denizli'de Antalya-Muğla karayolu üzerinde seyir halinde olan bir yolcu otobüsü devrildi. Otobüsün devrilmesi sonucu çok sayıda yolcu yaralandı. Olay yerine giden ekipler, otobüs içerisinde sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin kurtardığı yolcular, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

    YanıtlaSil
36588959260565934