AKBLOG-V3

Kemal Sunal, vefatının 22 yıl dönümde özlemle anılıyor

Kemal Sunal, vefatının 22 yıl dönümde özlemle anılıyor
7/03/2022

Kemal Sunal, vefatının 22 yıl dönümde özlemle anılıyor



Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal, hayatını kaybedeli 22 sene oldu. Ölüm yıldönümünde anılan usta ismin oğlu Ali Sunal, babası için duygusal bir paylaşımda bulundu.

Filmlerinde canlandırdığı karakterlerle 7'den 70'e herkesin kalbini kazanan usta oyuncu Kemal Sunal, ölüm yıldönümünde anılıyor.

UNUTULMAZ İSİMLER ARASINDA


Özellikle' İnek Şaban' karakteriyle gönülleri fetheden Kemal Sunal, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanı sıra 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı.

ALİ SUNAL'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM


Binlerce kişi Twitter'da usta oyuncuyu rahmetle yad etti. Ali Sunal ise babası Kemal Sunal'ı ölüm yıldönümünde duygusal paylaşım ile andı. Ali Sunal paylaşımında şunları yazdı: "Bugün yanımızdan gitmenin 22. yılı. Tarifsiz bir özlem içindeyim babam. İyi ki bu dünyadan geçmişsin bize eserlerini bırakmışsın şimdi torunların seni o izlemeye doyamadığımız eserlerinden tanıyacak. Seni çok seviyorum yattığın yer incitmesin benim melek babam…"


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Özellikle' İnek Şaban' karakteriyle gönülleri fetheden Kemal Sunal, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanı sıra 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı.

    YanıtlaSil
36588959260565934