AKBLOG-V3

Zırhlı ekip aracı 3 metre yükseklikten düştü

Zırhlı ekip aracı 3 metre yükseklikten düştü
5/02/2022

Zırhlı ekip aracı 3 metre yükseklikten düştü



İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yaşanan olayda polisleri taşıyan zırhlı ekip aracı, demir bariyerlere çarparak 3 metre yükseklikten alt yola düştü. Araçta sıkışan 2 polis, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Sarıyer ilçesi Pınar Mahallesi'nde seyir halinde olan zırhlı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma çıktı, ardından demir bariyerlere çarparak 3 metre yükseklikten alt yola düştü.

İKİ POLİS ARAÇTA SIKIŞTI


Yan yatan polis aracını gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan iki polis memurunu çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı polis memurları ilk müdahaleleri ambulansta yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK


Kazada yaralanan iki polis memurunun tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelilerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, araç üzerinde incelemelerde bulundu. Kaza sonucu maddi hasar oluşan zırhlı polis aracı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KATBETTİ


Öte yandan olayı anlatan Baran Demirbaş, "Polis aracımız aşağıdan yukarıya doğru hızlı geliyormuş. Direksiyon hakimiyetini kaybediyor, ilk başta kaldırıma çarpıyor tekeri, sonra zırhlı araç aşağıya düşüyor. Polislerin durumları iyi Allah'a şükür bir sıkıntıları yok" ifadelerini kullandı.



--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: sondakika
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934