AKBLOG-V3

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir asker şehit oldu
5/30/2022

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir asker şehit oldu



Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak şehit oldu. 27 Mayıs'ta yaralı olarak hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş'ta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 29 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak'ın şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Dün, teröristlerde çıkan çatışmada, kahraman silah arkadaşımız İslam Sancak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kanak: trthaber
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 2 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Kıdem tazminatı veya diğer hukuk ile ilgili sorularınızı konumuzun alt kısımda yer alan yorum bölümünden bizlere yazabilirsiniz. Alanında uzman saygın avukatlarımızın soracağınız veya sormak istediğiniz her türlü sorulara ellerinden geldiğince cevaplar vermeye çalışacaklarını emin olabilirsiniz. Sitemizin daha doğrusu web sitemizdeki bu konumuzun alt kısımda yer alan iletişim bilgilerinden yola çıkarak profesyonel destek anlamında hizmet alabilmek için hukuk danışmanlık firmasının bilgilerinden iletişime geçebilir veya kurumsal danışmanlık direk arayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Mekanı cennet olsun inşallah.

    YanıtlaSil
36588959260565934