AKBLOG-V3

5 çocuk annesiydi! Bıçaklayıp yaktılar!

5 çocuk annesiydi! Bıçaklayıp yaktılar!
5/16/2022

5 çocuk annesiydi! Bıçaklayıp yaktılar!



Şırnak'ın Silopi ilçesindeki şehir çöplüğünde bir kadına ait cansız beden bulundu. Yapılan çalışmanın ardından cansız bedenin 40 yaşlarındaki Sakine Külter'e ait olduğu saptandı. 6 kez bıçaklandıktan sonra yüzü yakılan Külter'in, 5 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, 3 kişi gözaltına alındı. İfadesi alınan zanlılardan İbrahim B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, gözaltına alınan şüphelilerden Y.K. ile H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Başverimli beldesi yakınlarında bulunan şehir çöplüğünde, geri dönüşüm malzemesi toplayanlar, yüzü yakılmış bir kadına ait cansız bedenle karşılaşınca jandarmaya haber verdi.

6 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ

DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, kadının vücudunun çeşitli yerlerinde 6 bıçak darbesi tespit edildi.

BEŞ ÇOCUK ANNESİYDİ

Yapılan araştırmada cansız bedenin, Silopi ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi Sakine Külter'e ait olduğu saptandı.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sakine Külter'in cenazesi, otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

CENAZESİ VAN'A GÖNDERİLDİ

Son dakika haberine göre gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan Sakine Kültür'ün cenazesinin otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Van'a gönderildiği öğrenildi.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İHA'da yer alan habere göre, ifadesi alınan zanlılardan İbrahim B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, gözaltına alınan şüphelilerden Y.K. ile H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.




--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: Habertürk
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

  1. Şırnak'ın Silopi ilçesindeki şehir çöplüğünde bir kadına ait cansız beden bulundu. Yapılan çalışmanın ardından cansız bedenin 40 yaşlarındaki Sakine Külter'e ait olduğu saptandı. 6 kez bıçaklandıktan sonra yüzü yakılan Külter'in, 5 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, 3 kişi gözaltına alındı. İfadesi alınan zanlılardan İbrahim B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, gözaltına alınan şüphelilerden Y.K. ile H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

    YanıtlaSil
36588959260565934