AKBLOG-V3

iPhone 14 ne zaman çıkacak? ilk fotoğraflar sızdı

iPhone 14 ne zaman çıkacak? ilk fotoğraflar sızdı
4/20/2022

iPhone 14 ne zaman çıkacak? ilk fotoğraflar sızdı



Apple, iPhone 14'ün tanıtımı için eylül ayı bekleniyor. Kullanıcılar iPhone 14 ailesine dair detayları araştırırken, Apple'ın yeni akıllı telefonuna dair detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Akıllı telefon piyasasının önde gelen markalarından Apple iPhone 14 için hazırlıklarına devam ederken, kullanıcılar yeni cihaza dair detayların açıklanmasını bekliyor.

Milyonlarca kullanıcının her yıl büyük bir talep gösterdiği iPhone 14 ailesinde son birkaç nesilde olduğu gibi iPhone 14 iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'ten oluşacağı tahmin edilirken, iPhone 14 ile birlikte son yıllarda kullanılan Mini versiyondan vazgeçileceği iddia ediliyor.

KALIPLARI SIZDIRILDI



Weibo'da yer alan habere göre, iPhone 14'ün kalıpları sızdırıldı ve bu fotoğraflara göre modelin dört farklı kalıbı olduğu görülüyor.

Kalıplarda Mini kalıbı yer almazken, Apple'ın Mini modelinin satış performansından memnun olmadığı ve bu nedenle yeni seride bu modele yer vermeyeceği belirtildi.

TOUCH ID GERİ DÖNÜYOR


Japonya basınının iddialarına göre ise, iPhone 14 ile birlikte Touch ID'nin geri dönecek. Ayrıca iPhone 14 cihalzar daha hızlı A16 bionic çipe, gelişmiş kameralara sahip olacak.

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

YORUM EKLEMEK İÇİN TIKLA. 1 yorum:

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle

36588959260565934