AKBLOG-V3

75 yaşındaki yolcuya saldıran İETT şoförü tutuklandı

75 yaşındaki yolcuya saldıran İETT şoförü tutuklandı
4/12/2022

75 yaşındaki yolcuya saldıran İETT şoförü tutuklandı



Fatih ilçesi Eminönü-Yüzyıl arasında sefer yapan 33Y nolu İETT otobüsünde, 75 yaşındaki Kadir Şahin'e saldırarak bayılttığı iddia edilen şüpheli İETT şoförü Alaattin Maden tutuklandı.

Eminönü-Yüzyıl arasında sefer yapan 33Y nolu İETT otobüsünde 9 Nisan saat 17.40 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Kadir Şahin, Bağcılar'daki evine gitmek için Fındıkzade durağından otobüse binmiş, otobüse bindiği sırada şoför, yolculara ilerlemelerini söylemişti. Daha sonra yolculardan Kadir Şahin ile otobüs şoförü arasında tartışma çıkmış ve iddiaya göre Kadir Şahin, şoförün yumruklu saldırısına uğramıştı.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINMIŞTI


Aldığı yumruk darbeleri üzerine kanlar içinde kaldığını söyleyen Şahin, Yüzyıl Köprüsü durağına geldiğinde ise otobüsten indikten sonra bayıldığını öne sürmüştü. Hastaneye giderek darp raporu alan Şahin, otobüs şoföründen şikayetçi olmuştu. Olayın ardından polis ekipleri şüpheli şoförü yakalayarak gözaltına almıştı.

"ELİMİ ÖNE DOĞRU SAVURUNCA BURNUNA ÇARPTI"


Şüpheli İETT şoförü Alaattin Maden, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüpheli Alaattin Maden savcılıkta verdiği ifadesinde, "Elinde pet şişe su vardı. Şaşalı fırlatmaya kalktı, ben de şaşalı tutmaya çalıştım. Elimi öne doğru savurunca elim burnuna çarptı. Sanırım yara varmış, ben karşı tarafın özrünü görmedim, özürlü değildi. Karşı taraf sanırım 60-65 yaşları arasındaydı. Ben vurmadım, elimi dahi kaldırmadım. Karşı taraf babama karşı ağır ithamlarda bulundu. Şahıs araçta bayılmadı, dışarıda bayıldı. Tam kapısının önünde yığıldı, ben de sonradan pişman oldum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

İETT ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI


Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine getirilen şüpheli Alaattin Maden, 'beden bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934