AKBLOG-V3

Şırnak'ta hain saldırı! bir asker şehit oldu

Şırnak'ta hain saldırı! bir asker şehit oldu
2/02/2022


Şırnak Cizre'de hain saldırı! Hudut karakolunda bir asker şehit oldu
--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde hudut karakoluna terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu Piyade Er Tarık Tarcan şehit oldu. Öte yandan Tarcan'ın yaklaşık 5 aydır asker olduğu ve terhisine 20 gün kaldığı belirtildi.

Şırnak'ın Silopi ile Cizre ilçeleri arasında bulunan 1'inci Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Yakacık Hudut Karakolu'na bugün saat 14.15 sıralarında PKK'lı teröristlerce havanla saldırı düzenlendi.

TEK EVLATLARIYDI

Saldırıda ağır yaralanan Eskişehirli Piyade Er Tarık Tarcan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Tarcan'ın acı haberi, askeri görevlilerce Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Mamure Mahallesi'nde oturan ailesine verildi. Hilmi- Günay Tarcan çifti, tek oğulları olan Tarık Tarcan'ın şehit haberiyle gözyaşlarına boğuldu.

TERHİSİNE 20 GÜN KALMIŞTI

Şehit Tarcan'ın baba ocağına Türk bayrakları asılırken, Tepebaşı Kaymakamlığı sokağa taziye çadırı kurdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olan Tarcan'ın yarın Reşadiye Camii'ndeki öğle namazının ardından Vişnelik Hava Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi. Tarcan'ın yaklaşık 5 aydır asker olduğu ve terhisine 20 gün kaldığı belirtildi.


MSB'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJIM

illi Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında "Şırnak/Cizre'de bir hudut karakolumuza terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu kahraman silah arkadaşımız P. Er. Tarık TARCAN şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

BAKAN KOCA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından şehidimizle ilgili yaptığı paylaşımda, "Şırnak Cizre'de, sınır karakolumuza terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu bir askerimizin şehit olduğu haberini aldık. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine, milletimize, Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Cennet vatan için ölenlerin mekânı cennettir" ifadelerine yer verdi.
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934