AKBLOG-V3

İran'dan Türkiye'ye kaçan 17 yaşındaki eşinin başını kesti!

İran'dan Türkiye'ye kaçan 17 yaşındaki eşinin başını kesti!
2/06/2022

İran'dan Türkiye'ye kaçan 17 yaşındaki eşinin başını kesti!

İran'dan Türkiye'ye kaçan 17 yaşındaki eşinin başını kesen koca, önce poz verdi sonra şehirde dolaştırdı

Eşinin baskısından kurtulmak için Türkiye'ye kaçan ancak daha sonra ailesi tarafından tekrar İran'a götürülen 17 yaşındaki çocuğun kocası tarafından başı kesildi. Olaydan sonra tutuklanan kocanın kesik başla poz verdikten sonra şehirde dolaşması ise kan dondurdu.
İran'dan Türkiye'ye kaçan 17 yaşındaki eşinin başını kesti!

İran'ın Huzistan eyaletinin başkenti Ahvaz'ın Kasaei Meydanı'nda 5 Şubat Cumartesi günü meydana gelen olayda, bir kişinin kesik başla dolaşması tüm dünyada infial yarattı.

TÜRKİYE'YE KAÇMIŞ

17 yaşındaki çocuk, kocasının şiddetinden kurtulmak için Türkiye'ye kaçtı. Ancak babası ve erkek kardeşi tarafından bulunup tekrar İran'a götürülen çocuğun eşi tarafından canice katledilmesi görenleri buz kestirdi.

KESİK BAŞLA ŞEHRİ DOLAŞTI

İnfaz kararı verilen talihsiz çocuk, kocası ve erkek kardeşi tarafından kafası acımasızca kesildi. Olaydan sonra kameralara da poz veren katil koca, daha sonra elinde karısının kesik başıyla şehri dolaştı.

KOCASI VE KARDEŞİ TUTUKLANDI

İran'da ulusal yayın yapan Rokna'da yer alan habere göre; olaydan sonra cani koca ve çocuğun kardeşi polis ekiplerince tutuklandı. Polisler, vahşice katledilen çocuğun cansız bedenini de evinde buldu.

"HALKIN PSİKOLOJİK GÜVENLİĞİ ZEDELENDİ"

Huzistan Eyaleti Başsavcısılığından olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ahvaz'da bir cinayet işlendi ve ardından katil şehrin sokaklarından birinde cani eylemini sergileyerek halkın psikolojik güvenliğini zedeledi. Polisin çabası ve gerekli adli emirlerin verilmesiyle cinayetin failleri tespit edilerek olaydan saatler sonra tutuklandı. Eyalet yargısı bu olayın sanığıyla kararlı ve hızlı bir şekilde ilgilenecektir."
--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Bu makaleyi paylaş :
Online Haber
Online Haber

2007-2022 SEO Danışmanlık
Bilişim dünyasında 2007 yılından itibaren aktif olarak çalışmalarımızı haber sektörü üzerinde yoğun bir şekilde yürütüyoruz.
Sponsor: Son Dakika Haber | | Hukuk Danışmanlık Hizmetleri | İstanbul İnşaat |

KİM NE DEMİŞ? YORUMLARA BAKALIM.

Emojin (smiley) eklemek istiyorsanız tıklayın.

Emojin Ekle
36588959260565934